L’Hospitalet jugarà la semifinal d’Històrics davant el Sants
Notícies Generals | 06/08/2015
L’Hospitalet és el quart equip que ha accedit a les semifinals del Torneig d’Històrics després de guanyar els dos partits del triangular.

El CE L’Hospitalet ha evitat qualsevol sorpresa i ha accedit a les semifinals del Torneig d’Històrics del Futbol Català, on s’enfrontarà el proper dissabte amb la UE Sants. Els de Martí Cifuentes han superat per 3-0 al FC Martinenc, l‘amfitrió, i per 1-0 al CF Montañesa.

El partit inaugural del grup 4 enfrontava l’amfitrió Martinenc amb la Muntanyesa. Al minut 23, Fran Fuentes ha enganxat una volea de fora l’àrea que ha entrat per l’escaire d’Àlvaro i ha establert, així, el resultat definitiu (0-1).

En el següent partit, L’Hospitalet ha sortit a per totes i ja al minut 6 Javi Pérez ha obert el marcador (1-0). I set minuts més tard, ha estat Carreras qui ha foradat la porteria del Martinenc. Al minut 38, i sentenciant el partit, Ruibal ha marcat el tercer gol.

En el tercer i últim partit de la tarda, L’Hospitalet també ha inaugurat el marcador per la via ràpida. Al minut 6, penal d’Alberto Garcia sobre Guzmán i David López no ha fallat des dels 11 metres.

L’equip de Segona B ha guanyat els dos partits de la tarda i ha trencat amb el malefici dels equips favorits. Els riberencs aspiren al seu primer títol en el Torneig d’Històrics. Demà hi haurà jornada de descans i dissabte a les 18 hores es disputarà la primera semifinal: Júpiter-Granollers, i a les 20 hores la segona: Sants-L’Hospitalet.