COMISSIÓ DE FUTBOL FEMENÍ

Durant els darrers anys, la Federació Catalana de Futbol ha establert un ferm compromís en el foment i desenvolupament del futbol femení federat. Amb una visió progressista, aquesta entitat esportiva ha dedicat esforços significatius per impulsar el creixement i la visibilitat de les dones dins del món del futbol. A través de diverses iniciatives, programes de desenvolupament i suport continu als clubs i jugadores, l'FCFl s'ha convertit en un actor clau per a l'avanç del futbol femení a Catalunya, sent una institució de referència en la matèria.

Amb la convicció que l'esport ha de ser accessible per a tothom, la federació ha implementat polítiques inclusives per fomentar la participació de les dones en totes les categories i edats. A més, s'han establert programes de formació i suport tècnic per a entrenadors, àrbitres i altres professionals, amb l'objectiu de garantir els estàndards de qualitat i contribuir al desenvolupament integral del futbol femení.

Fruit d'aquest compromís i d'una millora constant, la passada Assemblea General es va aprovar la creació del Comitè de Futbol Femení, comitè el qual és l’òrgan dependent de la Junta Directiva que té per funció el foment, promoció, organització i direcció de l’activitat esportiva pròpia de les categories d’aficionats, juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i altres que poguessin reconèixer-se, practicat per dones.

Correspon al Comitè de Futbol Femení:

a. Elevar a la Junta Directiva la proposta del sistema de les competicions territorials de futbol femení contingut al Pla general d’actuació, així com les normes reglamentàries específiques per al seu desenvolupament.

b. Proposar, així mateix, a la Junta Directiva, la programació de les activitats de les Seleccions Catalanes de les categories adscrites al Comitè de Futbol Femení, i organitzar les trobades o tornejos en què intervingui qualsevol d’aquelles.

c. Designar els llocs de celebració dels diferents esdeveniments que siguin de la seva competència.

d. La representació, divulgació, i promoció del futbol femení.

Seguint el ferm compromís d'aquesta entitat en el futbol federat femení les funcions establertes en l'article 63è.bis dels Estatuts de l'FCF, aquest Comité de Futbol Femení, la qual s’encarrega de representar, divulgar i promocionar el futbol femení, presenta un informe relatiu al creixement de la presència de la dona en el futbol federat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.