El CE Sabadell 'B', nou equip de la Tercera Federació
Notícies Generals | 15/05/2024
El filial arlequinat certifica l'ascens gràcies a la victòria davant l'Europa (1-0) a la Nova creu Alta en la penúltima jornada de la Lliga Elit.
El CE Sabadell 'B', nou equip de la Tercera Federació
FOTO: CE Sabadell

Ascens per la porta gran. El CE Sabadell 'B' assoleix l'ascens a la Tercera Federació després de superar el CE Europa 'B' per 1 a 0 en la penúltima jornada de la Lliga Elit. Els arlequinats han seguit l'estela dels graciencs i els dos filials es trobaran la temporada vinent al cinquè esglaó del futbol espanyol. Els de Conrad Garcia es van haver d'esperar al minut 90 per festejar l'ascens, quan José Enrique es va vestir d'heroi per marcar el gol de la victòria. 

El filial del CE Sabadell completa una temporada extraordinària en què ha forjat el seu ascens al Municipal d'Olímpia. Els arlequinats són els millors locals de la Lliga Elit amb una única derrota en les 15 jornades com a local. 

Tercer ascens consecutiu del filial arlequinat

De la Segona Catalana a la Tercera Federació. L'aposta dels últims anys del CE Sabadell per la base s'ha vist reflectida en el filial arlequinat. Tres ascensos en tres temporades fins a tornar a la Tercera Federació, on el CE Sabadell 'B' havia competit per última vegada la temporada 16-17 (antiga Tercera Divisió).