Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
HORTA, U.AT. A
PUIG RUIZ, SERGIO
EA 336 1
Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS A
GUTIÉRREZ GARCÍA, CHRISTIAN
AU 338c 1
Un partit de suspensió per pronunciar termes o expressions atemptatoris contra el decòrum o la dignitat o fer servir gests o signes que, per llur procacitat, es tinguessin en el concepte públic per ofensius.
FUNDACIÓ ACADÈMIA F. L'HOSPITALET A
PALASI CRISTOBAL, JORGE
AU 338d,338h 2
Un partit de suspensió per protestar de forma ostensible o insistent a l'àrbitre o als àrbitres assistents.
Un partit de suspensió per no dirigir-se als vestidors un cop expulsat, sense possibilitat de presenciar el partit des de la graderia.
FUNDACIÓ ACADÈMIA F. L'HOSPITALET A
SANTOS MOLINA, ERIC
D 338d 1   Un partit de suspensió per protestar de forma ostensible o insistent a l'àrbitre o als àrbitres assistents.
FUNDACIÓ ACADÈMIA F. L'HOSPITALET A
ZAMORA MARTÍN, AITOR
J 338.2b,338.2b 4   Dos partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
Dos partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
FUNDACIÓ ACADÈMIA F. L'HOSPITALET A
AMADOR NAVARRO, ELOY
EA 338c 1   Un partit de suspensió per pronunciar termes o expressions atemptatoris contra el decòrum o la dignitat o fer servir gests o signes que, per llur procacitat, es tinguessin en el concepte públic per ofensius.
SANT ANDREU, U.E B
      Art. 355.- Incoar expedient d’aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.

Art. 352b).- Donar trasllat de la denúncia presentada a ambdós clubs perquè en el termini de dos dies formulin al·legacions.
JOSEP MARIA GENE ASSOC. ESP. A
      Art. 355.- Incoar expedient d’aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.

Art. 352b).- Donar trasllat de la denúncia presentada a ambdós clubs perquè en el termini de dos dies formulin al·legacions.
SANT ANDREU, U.E B
  312   Per l'incompliment d'abonar els honoraris arbitrals per segon cop s'imposa la multa corresponent. Es recorda, en cas d'incomplir l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals per tercer cop i successius, que la vigent normativa preveu la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l'equip infractor i la pèrdua dels mateixos per part del club causant de la suspensió.
SANT ANDREU, U.E B
  293   Per haver comès alineació indeguda, pèrdua del partit per aquest club per 3 gols a 0.
Per haver alineat el jugador Jordi Pau Garcia, havent estat expulsat en el partit disputat el dissabte dia 20 de maig entre el juvenil A del CF Bufalà i el juvenil C de l'UE Sant Andreu, corresponent a la categoria juvenil 1a divisió grupo 3r Tenint en compte que l'expulsió es va produir per targeta vermella directa, el citat futbolista no podia participar en el partit oficial següent encara que no hagués rebut la comunicació oficial de la sanció, de conformitat amb el que estableix l'article 272 del Reglament General, essent el partit oficial següent el que ha estat objecte de reclamació.
Tenint en compte que l'encontre de referència és el darrer de la competició, procedeix el descompte de tres punts de la classificació general, encara que no es pugui apreciar la concurrència de mala fe, segons estableix l'article 293.6 del Reglament General.
Es desestima la petició de l'UE Sants respecte a l'existència d'acords conduents a l'obtenció de resultat irregulars, que en cap cas han quedat acreditats, i així mateix es desestima la petició de descompte de sis punts de la classificació general, tota vegada que el perjudici en la comissió de l'alineació indeguda no és a tercers, sinó al propi club infractor.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.