INSCRIPCIÓ DELS TÈCNICS AL REGISTRE DE PROFESSIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Per obtenir l’informe de l’FCF que et permetrà donar-te d’alta en el Registre de Professions de la Generalitat de Catalunya (ROPEC), hauràs d’enviar a documentsescola@fcf.cat:

1

Formulari de solicitud (el pots descarregar aquí).

2

Diploma federatiu que certifiqui com a mínim 65 hores de formació. Si tens més d’un curs i vols que aparegui en el teu informe, hauràs d’enviar totes les teves titulacions.

3

Declaració responsable d'experiència contrastada (cal haver exercit com a mínim 2 temporades -700h- amb contracte federatiu). Descarregar aquí.

* Per sol·licitar la categoria de Director Esportiu, hauràs de presentar conjuntament amb la titulació de 3r nivell federatiu, la de coordinador i un certificat del club que garanteixi que has fet funcions de direcció esportiva durant un mínim de 2 temporades).

Quan l'Escola d'Entrenadors i el Comitè Tècnic d'Entrenadors hagin revisat les dades presentades, en cas que reuneixi els requisits, es procedirà a l'emissió del certificat i s’informarà a l’interessat per correu electrònic.

La inscripció al Registre es podrà efectuar en una de les àrees següents:

  • Entrenador Nivell Bàsic (65 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari en equips de nivell bàsic).
  • Entrenador Nivell Mig (180 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari en equips de nivell mig).
  • Entrenador Alt Nivell (210 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari en equips d’alt nivell).
  • Director Esportiu (210 h. de formació + títol de coordinador + 700 h. d’experiència professional fent funcions de direcció esportiva).

Per a més informació pot consultar la pàgina oficial Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya i a la següent Infografia.

Aquest tràmit no serà vàlid per aquells que tinguin un títol oficial cursat en els ensenyaments esportius de règim especial. La seva inscripció serà directa, sense necessitar presentar cap informe federatiu ni pagar cap taxa. Per més informació aquí.

Tota aquesta informació està recollida a la Circular 4 de l'FCF i la pots consultar aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.