INSCRIPCIÓ DELS TÈCNICS AL REGISTRE DE PROFESSIONALS

DE L’ESPORT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (ROPEC)

Per obtenir l’informe de l’FCF que et permetrà donar-te d’alta en el Registre de Professionals de l’Esport de la Generalitat de Catalunya (ROPEC), hauràs d’enviar a documentsescola@fcf.cat:

1

Formulari de sol·licitud (el pots descarregar aquí).

2

Diploma federatiu que certifiqui com a mínim 65 hores de formació. Si tens més d'un títol, hauràs d'enviar només la titulació del nivell més alt.

3

Declaració responsable d'experiència. (el pots descarregar aquí) En aquest informe, haureu d’incloure només les dues temporadas que hagueu exercit amb llicència d’entrenador. En aquest informe, haureu d'incloure només les dues temporades que hàgiu exercit amb llicència d'entrenador. En el cas d'haver exercit més de dues temporades, haureu d'indicar només les temporades exercides en les categories més altes. La temporada en curs no es podrà comptabilitzar fins que no finalitzi.

Podeu veure la vostra experiència com a entrenador a la vostra intranet del CTE (Dades Personals i Titulacions, Contractes)

* Per sol·licitar la categoria de Director Esportiu, hauràs de presentar conjuntament amb la titulació de 3r nivell federatiu, la de coordinador i un certificat del club que garanteixi que has fet funcions de direcció esportiva durant un mínim de 2 temporades).

Un cop revisades les dades presentades, en cas que reuneixi els requisits, es procedirà a l'emissió del certificat i s’informarà a l’interessat per correu electrònic.


La inscripció al Registre es podrà efectuar en un dels següents nivells:

  • Entrenador Nivell Bàsic (65 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari en equips de nivell bàsic).
  • Entrenador Nivell Mig (180 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari en equips de nivell mig).
  • Entrenador Alt Nivell (210 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari en equips d’alt nivell).
  • Director Esportiu (210 h. de formació + títol de coordinador + 700 h. d’experiència professional fent funcions de direcció esportiva).

Per a més informació pot consultar la pàgina oficial Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya

Aquest tràmit no serà vàlid per aquells que tinguin un títol oficial cursat en els ensenyaments esportius de règim especial. La seva inscripció serà directa, sense necessitar presentar cap informe federatiu ni pagar cap taxa.

Tota aquesta informació està recollida a la Circular 4 de l'FCF i la pots consultar aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.