Victòria treballada de Catalunya davant d’un intens Eixample
FS Notícies | 04/03/2018
La Selecció Catalana Aleví de futbol sala supera per 4 a 2 el seu rival en un partit anivellat i disputat que s’ha resolt per petits detalls.

4 - 2
CFS EIXAMPLE
Gerard Álvarez, Max Serravinyals, Alage Sanha, Naïm Ràfols, Pol Barranquero, Roc Molins, José Martínez, Raul Rosco, Jordi Sánchez, Izan Vargas, Miquel González i Pol Cuní.
Toni Rovira, Nil Vallès, Xavi Ullón, Miquel Domínguez, Jordi Rovira, Martí Reverter, Ulric Mestre, Xavi Gisbert, Pol Prat i Tom Blanco.
Pol Barranquero (1-0, 4’; 2-0, 11’); José Martínez (3-2, 26’); Jordi Sánchez (4-2, 30’).

Xavi Ullón (2-1, 11’); Pol Prat (2-2, 15’).
Ávaro Sotillo Rionegro (àrbitre), i Francesc Assis Pont Martínez (àrbitre assistent).

Malgrat la diferència física, Catalunya ha imposat des de l’inici el seu joc associatiu i vistós davant d’un defensiu Eixample. La primera arribada perillosa catalana ha estat un potent tir creuat de Jordi Sánchez que ha desviat a córner el porter visitant Toni Rovira. Després de diversos avisos, la Catalana s’ha avançat en el marcador amb un tir ajustat al pal de Pol Barranquero. A continuació, Izan Vargas ha estat a punt de marcar el 2 a 0 amb un llançament de falta directa que ha sortit desviat per centímetres.

Al minut 11, un incisiu Barranquero ha conduït un ràpid contraatac i, després de combinar al primer toc amb Jordi Sánchez, ha ampliat diferències lliure de marca a l’interior de l’àrea. Tanmateix, la reacció de l’Eixample no s’ha fet esperar i, pocs segons més tard, Xavi Ullón ha anotat el 2 a 1 amb un tir sec des de fora de l’àrea. A falta de tres segons per al descans, Pol Prat ha anivellat de nou el duel en finalitzar un vertiginós contraatac.

En la represa, els de Gerard Pusó han continuat assetjant la porteria rival amb llargues possessions, circulant la pilota amb velocitat i precisió. Miquel González ha tingut el 3 a 2 en les seves botes després d’una recuperació seva, però ha xutat excessivament desviat. Per la seva part, l’Eixample també ha generat perill amb ràpides transicions ofensives. Així ha estat com Xavi Ullón ha pogut avançar el conjunt visitant en el marcador, però Pol Cuní, molt segur sota pals, ha rebutjat el seu xut amb una intervenció de mèrit.

Quan faltaven quatre minuts per a la conclusió del matx, José Martínez ha conduït un ràpid contraatac que ell mateix ha culminat amb un xut ras que ha acabat al fons de la xarxa. En una de les últimes jugades del xoc, Jordi Sánchez, també a la contra, ha anotat el definitiu 4 a 2. Així doncs, victòria treballada de la Selecció en un nou partit amistós per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya, que es disputarà a finals d’abril.