El Barça treu el caràcter per classificar-se per la final de la Champions de futbol sala
FS Notícies | 03/05/2024
Victòria blaugrana en una semifinal esbojarrada contra l’Sporting de Portugal (5-4). El partit decisiu serà aquest diumenge contra Mallorca Palma Futsal (18:00 hores).

Des de principi de temporada el Barça de futbol sala tenia aquest cap de setmana marcat en vermell en el calendari. La il·lusió per guanyar la Champions a Armènia, la cinquena en el palmarès del club blaugrana, és el principal objectiu de l’equip de Jesús Velasco, que ha recuperat força efectius de cara a aquest moment decisiu. Els culers s’han enfrontat aquest divendres en la semifinal a un rival d’alçada, l’Sporting Club de Portugal, l’actual subcampió d’Europa. El Barça ha fet una demostració de saber competir per guanyar el duel per 5 a 4 amb els gols d’Adolfo, Antonio, Catela, Matheus i Rafa Felix en pròpia.

L’enfrontament, per això, ha començat de la pitjor manera. Quan només havien transcorregut 54 segons, Tomás Paço ha avançat els portuguesos.  Aquesta diana ha estat el preludi d’una semifinal frenètica en què en el primer temps s’han marcat sis gols, tres per costat. El Barça ha reaccionat amb el gol en pròpia de Rafa Félix i posteriorment d’Adolfo. Zicky Té ha tornat a igualar el matx i després Hugo Neves ha fet el 2 a 3. Just abans del descans, Antonio ha marcat un gol clau per empatar i tornar a posar les coses al punt de partida.

En la segona meitat, amb el gol de Catela i el ràpid empat de Tatinho, feia preveure que el partit encara embogiria més. Ha tingut l’efecte contrari. Després d’estavellar una pilota al pal, Matheus no ha perdonat amb un golàs per a fer el cinquè quan faltaven 8 minuts pel final.

En els darrers compassos, els de Jesús Velasco s’han ordenat en defensa i l’Sporting s’ha encastat amb l’entramat defensiu culer.  Els últims dos minuts, el Barça ha defensat a la perfecció el porter jugador portuguès i ha certificat l’accés a la final. Mallorca Palma Futsal serà el rival, que ha guanyat el Benfica en l’altre duel de la final a quatre d’aquest divendres. Diumenge a les 18:00 hores el conjunt blaugrana té una cita per tornar a regnar a Europa.