Victòria del Barça en el derbi català contra Industrias (6-4)
Notícies Generals | 31/03/2024
Els culers han vençut els colomencs en el partit que el conjunt blaugrana ha ofert el títol de la Copa d’Espanya a l’afició.

Festa del futbol sala català al Palau Blaugrana. El Barça, flamant campió de la Copa d’Espanya, ha aprofitat el derbi enfront d’Industrias Santa Coloma d’aquest diumenge per oferir el títol a l’afició culer. El duel entre l’equip dirigit per Jesús Velasco i els colomencs, seguint la tònica dels darrers partits, ha estat amb molts gols i espectacle. La balança ha caigut del costat local amb la victòria per 6 a 4 i un protagonisme destacat de La Masia. El director general de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, i el cap del CTAFS de l’LCFS, Marcelino Blazquez, han assistit a l’enfrontament.

Pluja de gols

10 gols s’han viscut en el derbi al Palau Blaugrana, que ha tingut la millor assistència de la temporada amb 4.433 espectadors presents. El Barça, que arribava minvat per les nombroses baixes, ha hagut de recórrer a La Masia en què Álvaro Muinelo ha debutat amb el primer equip culer. Industrias ha estat el primer a tenir clares oportunitats de gols, però han estat els de Jesús Velasco qui han inaugurat el marcador. Erick ha marcat l’1 a 0, tot i que Khalid ha empatat ràpidament pels visitants.

Rauxa blaugrana en els darrers compassos de la primera part amb les dianes d’André Coelho, Antonio Pérez i Pol Cano, que s’ha estrenat com a golejador amb el primer equip del Barça. El resultat al descans era de 4 a 1 favorable pels culers.

A la segona meitat, Catela ha fet el cinquè pels locals. Xavi Closas ha apostat per utilitzar el porter jugador i Industrias ha reaccionat amb les dianes de Cardona i Victor Ramos. El futbolista gadità del Barça, Catela, ha tornat a aparèixer per a marcar el sisè que esvaïa qualsevol intent de remuntada colomenca. En el darrer minut, David Peña ha maquillat el resultat amb el 6 a 4. El Barça és líder de la Primera Divisió amb cinc punts de marge respecte del segon, ElPozo, mentre que Industrias és novè amb 35 punts.