València domina amb autoritat davant Navarra
La Selecció valenciana goleja a Navarra per13 gols a 0 i aconsegueix la segona plaça del Grup B de la Fase Única del Campionat d’Espanya Infantil masculí de futbol sala.
VALÈNCIA
13 - 0
NAVARRA
VALÈNCIA
Dario Vidal, Eric Pina, Ángel Moreno, Andrés Vidal, Marcos Carillo, Juan Luis Pérez, Jaime Luis Lázaro, Isaac Suescun, Nicolás Boix, Carlos Monserat, Iván Canto.
NAVARRA
Gabriel Mena, Adrián Rodríguez, Oier Erro, Jon Sala, Lucas Sánchez, Mikel Ballay, Peio Armendáriz, Aitor Arrarás, Lucas Ayensa, Jon Legaz, Artius Devora, Ibai Sagastibeltza.
Eric Pina (1-0, 6’); Marcos Carillo (2-0, 6’); Jaime Luis Lázaro (3-0, 10’); Isaac Suescun (4-0, 10’); Andrés Vidal (5-0, 13’); Isaac Suescun (6-0, 18’; 7-0, 19’); Carlos Monserat (8-0, 19’); Marcos Carillo (13-0, 38’); Andrés Vidal (9-0, 22’); Nicolás Boix (10-0, 23’); Isaac Suescun (11-0, 29’; 12-0, 30’; 13-0, 40’).

Xavier García Sánchez i Víctor Pasamontes Remisa (àrbitres), i Javier Bellido Zambrano (cronometrador).

Espectadors: Una trentena de persones.

Navarra ha sortit a jugar de tu a tu a una València que es disputava la segona posició del Grup B amb Galícia. Els navarresos no han posat les coses fàcils fins pràcticament a l’equador de la primera part, quan Eric Pina ha obert el marcador. A partir d’aquí, però, s’ha obert la veda. Marcos Carillo ha fet el segon en rebre una gran assistència de Jaime Luis Lázaro que l’ha deixat tot sol a mitja pista i ha encarat sense problemes el porter de Navarra. Una doble paret entre Jaime Luis Lázaro i Carlos Monserat ha servit per superar a la defensa i fer el tercer. I en la sacada inicial de Navarra, València l’ha recuperat ràpidament i Isaac Suescun s’ha regatejat el porter Gabriel Mena per donar la tranquil·litat al combinat valencià.

Un xut exterior d’Andrés Vidal ha suposat el cinquè; mentre que Isaac Suescun ha tornat a veure porteria amb un xut sense angle, escurat sobre la línia de gol. Suescun ha acabat fent un hat-trick en robar a la frontal de l’àrea, desfer-se del porter i creuar el xut al segon pal. Tot i  que ambdós porters han fet mèrits per salvar molts gols, Navarra no ha pogut evitar el vendaval valencià, necessitat de gols per acabar en segon lloc del grup a la Fase Única del Campionat d’Espanya Infantil masculí de futbol sala. En un teva meva entre Isaac Suescun i Carlos Monserat, aquest últim ha marcat el vuitè a plaer.

Una renda de vuit gols a favor al descans ja era un bon número per jugar amb tranquil·litat i pausa, però València no ha afluixat en cap moment i de seguida s’han succeït els gols. A la segona part, a la sortida d’un córner, Andrés Vidal ha rematat de taló per fer el 9-0, i en el mateix minut, Nicolás Boix ha sumat el desè amb un xut lateral a mitja alçada. En el Pavelló Municipal de Llívia, durant la jornada de divendres es van veure fins a dos hat-trick, però en el duel d’avui, Isaac Suescun ha superat les expectatives en marcar sis gols, els dos penúltims de manera consecutiva.

Suescun ha seguit mostrant la seva qualitat, i en una jugada individual dins l’àrea ha cedit la pilota al seu company Marcos Carillo per a què anotés el 13-0. Isaac Suescun ha tancat el marcador amb el seu sisè gol i el 14-0 definitiu a falta de tretze segons per al final. Amb aquesta victòria, València disputarà la Fase de Continuació davant Madrid a les 18.00 hores al Pavelló Municipal d’Alp; mentre que Navarra ho farà davant Melilla a les 19.00 hores al Pavelló Municipal Annex de Puigcerdà.