Illes Balears s’encomana a l’èpica, però cau davant les Canàries
Canàries es relaxa i perd el control d’un partit que guanyava 0-4 davant una Selecció balear que ho ha donat tot per intentar capgirar el resultat (3-4).
ILLES BALEARS
3 - 4
ILLES CANÀRIES
Antonio Fuente, Adrián López, Antonio Martín, Asier Bartoren, Carlos Martín, David Nogales, Antoni Riera, Jorge García, Lluís Feliu, Nil Tent, Sergi Oliver, Francisco Javier Serra.
Efrén Jiménez, Miguel Rocha, Alfredo Lafée, Álvaro Cabrera, Mateo González, Monir Saghir, Óscar Chillón, Guillermo Martínez, Iker Jiménez, Jorge González, Ian Santana.
Guillermo Martínez (0-1, 11’); Álvaro Cabrera (0-2 ,15’); Guillermo Martínez (0-3, 20’); Jorge González (0-4, 21’).

David Nogales (p. 1-4, 23’); Lluís Feliu (2-4, 26’); Antonio Martín (3-4, 26’).
Juan José Calvo Mingot i Marcos Rueda Salcedo (àrbitres), i Yolanda Arjona García (cronometradora).

Espectadors: Una vintena de persones.

Les seleccions d’Illes Balears i Canàries, que a la fase de grups havien quedat en tercera posició dels Grups A i D, respectivament, s’han enfrontat en la Fase de Continuació que els ha permès disputar un quart partit per gaudir de més minuts i bones experiències. El partit s’ha iniciat amb un ritme lent, respecte mutu entre equips, ambdós més pendents de defensar que d’atacar i amb poques ocasions de gol. Després d’algunes jugades elaborades i pacients, la Selecció de Canàries ha obert el marcador mitjançant Guillermo Martínez, que ha propinat un potent xut des d’escassos cinc metres de la porteria al minut 11. El gol ha donat confiança a l’equip canari fent-se absolut dominador del joc, i això ha propiciat que, al minut 15, després d’una bona jugada col·lectiva la finalitzés Álvaro Cabrera.

Quan semblava que s’arribaria al descans amb una diferència de dos gols, Canàries ha augmentat encara més el marcador a falta de nou segons per finalitzar la primera meitat. Un gol de Guillermo Martínez després d’una genial assistència de Monir Saghir que l’ha deixat sense oposició, ha fet pujar al marcador el 0-3 amb el que s’arribava a la mitja part.

A l’inici del segon temps els canaris volien evitar sorpreses i posar terra de per mig, i només han necessitat 16 segons per fer el 0-4, a través de Jorge González en un u contra u amb el porter que ha finalitzat amb un xut ras col·locat. Tot i el gol, els balears no volien despenjar-se totalment del partit i al cap de tres minuts han reduït diferències gràcies a un penal transformat per David Nogales. El gol ha donat esperances a Illes Balears, que en tan sols tres minuts ha anotat el 2-4 i el 3-4 a través de Lluís Feliu i Antonio Martín, respectivament. El tercer gol balear ha fet embogir el partit generant nerviosisme en ambdós conjunts, diverses errades en passades i controls i joc de contraatac per part dels dos equips.

Finalment, el partit s’ha suspès restant deu minuts perquè sonés la darrera botzina a causa d’una apagada de l’enllumenat del pavelló que ha impossibilitat la disputa del temps que quedava.