Un Molins 99 CFS molt efectiu guanya a Catalunya Infantil femenina
FS Notícies | 20/02/2022
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha perdut 1 a 5 davant el Molins 99 CFS, de la Primera Divisió Infantil de futbol sala.
1 - 5
MOLINS 99 CFS
Alazne Llaó, Sira Siñol, Ona Fernández, Victoria Ramírez, Anna Garcia, Aina Mata, Nora Pérez, Aroa González, Manuela Sebastià, Martina Álvarez, Rut Salva i Amparo Cuñat
Pau González, Daniel Erruz, Sam Creus, Aron Aguilar, Pau Cortes, Manel Hernández, Jan Herrera, Dídac Ferrés, Martí Navarro i Aleix Navarro
1-2 Amparo Cuñat (12');
 c

0-1 Sam Creus (6'); 0-2 Aleix Navarro (8'); 1-3 Jan Herrera (13'); 1-4 Sam Creus (14'); 1-5 Manel Hernández (29');
Àrbitre principal: Denis Moreno                   Àrbitre assistent: Maroan Haddouchi

De menys a més durant el partit. La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha perdut 1 a 5 davant el Molins 99 CFS, de la Primera Divisió Infantil de futbol sala, en un partit que s’ha decidit a la primera part, ja que el resultat al descans ja era d’1 a 4. Aquest partit, disputat al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell, ha estat l’últim de la tarda després de Catalunya Benjamí, Catalunya Aleví masculina i Catalunya Infantil masculina, i el segon de la temporada del conjunt dirigit per Jordi Barrero.

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha començat el partit cometent errors en defensa que ha provocat que el Molins 99 CFS gaudís de clares ocasions de gol, imposant un joc ràpid i vistós en què les jugadores quadribarrades no han sabut aturar. Aprofitant aquest inici, els de Molins de Rei s’han col·locat amb un 0 a 2 a favor i tot i que Amparo Cuñat ha escurçat diferències, al descans ja guanyaven 1 a 4 amb un doblet de Sam Creus, d’Aleix Navarro i de Jan Herrera. El descans ha millorat molt la versió de la Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala, amb més intensitat en defensa i tenint bones ocasions en atac. Fins i tot, han pogut escurçar diferències a través de Rut Salva i de Martina Álvarez, però entre el desencert en atac i les bones aturades del porter visitant, el resultat no s’ha mogut més fins a cinc segons del final quan el Molins 99 CFS ha establert el definitiu 1 a 5.Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.