El FS Sant Joan de Vilassar venç a Catalunya Aleví masculina amb una bona actuació
FS Notícies | 20/02/2022
La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol sala ha perdut per 2 a 5 davant el FS Sant Joan de Vilassar, de la Divisió d’Honor Infantil mixt de futbol sala.
2 - 5
SANT JOAN DE VILASSAR FS
Victor Castro, Roger Gallego, Pablo Borreda, Leo Cuartero, Joel Berdie, Héctor Tapias, Álex Delcan, Nacho Melero, Oscar Ibáñez, Biel Bustamante, Marc de la Cruz i Jorge Zaplana
Martí Morató, Pol Pujadas, Pol Martí, Gael Majó, Fajr Mottaki, Nicolás Serrano, Albert Pruna, Santiago Casado, Alex Galan i Carlos Rojo

1-1 Roger Gallego (3'); 2-2 Alex Delcan (11')

0-1 Pablo Borreda (p.p.) (2'); 1-2 Pol Pujadas (5'); 2-3 Pol Pujadas (16'); 2-4 Alex Galan (25'); 2-5 Pol Pujadas (29')
Àrbitre principal: Angel Orpella        Àrbitre assistent: Victor Garcia

El FS Sant Joan de Vilassar imposa el seu ritme. La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol sala ha perdut per 2 a 5 davant el FS Sant Joan de Vilassar, de la Divisió d’Honor Infantil mixt de futbol sala, en un partit molt disputat, molt físic en què Pol Pujadas ha decantat la balança. Aquest amistós ha suposat el segon de la tarda al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell, després de la derrota de Catalunya Benjamí davant el FS Olesa.

Primera part igualada entre la Selecció Catalana Aleví masculina i el FS Sant Joan de Vilassar, tot i que els del Maresme han anat sempre per davant del marcador. I és que al minut 2, s’han avançat amb un gol en pròpia porteria, però els quadribarrats han demostrat capacitat de reacció, personalitat i valentia per competir contra un equip més físic i potent. Així, Roger Gallego ha empatat el partit tot i que, poc després, el golejador Pol Pujadas ha marcat l’1 a 2. Abans del descans, Alex Delcan ha col·locat l’empat a 2 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un error en sortida de pilota de la Selecció Catalana Aleví masculina que ha aprofitat Pol Pujadas per marcar el 2 a 3. Un resultat que s’ha mantingut al llarg de la segona part, amb oportunitats dels dos equips, tant per empatar com per ampliar la diferència. Finalment, ha estat el FS Sant Joan de Vilassar qui ha marcat per partida doble. En primera instància, Alex Galan ha marcat el quart i ja a les acaballes, Pujadas ha establert el definitiu 2 a 5 finalitzant un contraatac.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.