Un gol a cinc segons pel final de la pròrroga classifica a Catalunya a la final
F. Platja | 05/07/2023
La Selecció Catalana Infantil de futbol platja ha guanyat 2 a 3 davant Andalusia amb un gol a cinc segons pel final de la pròrroga i jugarà la final del Campionat d’Espanya.
Un gol a cinc segons pel final  de la pròrroga classifica a Catalunya a la final

ANDALUSIA
2 - 3
ANDALUSIA
Alejandro Suarez, Christian Trujillo, Pablo Fatou, Alejandro Binyon, Ezequiel Sánchez, Nicolás Andrés, Antonio Villatoro, Ignacio Zapata, Emilio Garcia, Jesús Martín, Javier Figueroa i Daniel Pérez
Lucas Paola, Jan Reixach, Mohamed Ouaaliti, Adam El Ouariachi, Eudald Casellasribas, Nacho Valladolid, Nil Castella, Rayan Mansour, Lluc Puigbert, David Laguna, Pau Roig i Jan Pérez

1-0 Jesús Martín (1'); 2-2 Emilio Garcia (39')

1-1 Nacho Valladolid (30'); 1-2 Jan Pérez (38'); 2-3 Lluc Puigbert (43')
Àrbitres principals: Daniel Jesús Camacho i Alejandro Ortiz         3r àrbitre: José Luis Medina         Àrbitre assistent: Ismael Zapata

A la final. La Selecció Catalana Infantil de futbol platja jugarà la final del Campionat d’Espanya després de vèncer 2 a 3 davant Andalusia en un partit d’infart i que s’ha decidit amb un gol a cinc segons pel final de la pròrroga. I és que Catalunya i Andalusia han empatat a 1 al final dels tres períodes i a la pròrroga, amb un gol per a cada equip, s’ha decidit amb una diana de Lluc a cinc segons pel final. Demà, a les 10.30 hores, contra Galícia o la Regió de Múrcia, l’equip de Sílvia Ferrer ‘Chivi’ disputarà la final del Campionat d’Espanya que es podrá seguir en directe a rfef.es.

Gol només començar. Les semifinals del Campionat d’Espanya han començat amb gol. I és que en els primers segons, els andalusos han obert la llauna del marcador. Tot i aquest gol, Catalunya s’ha mantingut ordenada en defensa i ha tingut clares oportunitats per empatar, com un gran xut de falta d’Adam que s’ha topat amb el pal.

A la segona part del partit no hi ha hagut cap gol. Partit ordenat, amb ocasions pels dos equips, però amb les defenses imposant-se als atacs i amb poca efectivitat en les ocasions. I, amb l’1 a 0 s’ha arribat en els darrers instants quan ha arribat el gol de l’empat. L’autor ha estat Nacho des del punt de penal i, a partir d’aquí, opcions pels dos equips. Catalunya ha enviat dues pilotes al pal mentre que Andalusia ha errat un llançament de falta molt perillós. 1 a 1 i a la pròrroga.

I a la pròrroga, gols i victòria de Catalunya. Els quadribarrats s’han avançat amb un gran gol de Jan amb un xut de mitja pista, un avantatge que ha durat ben poc, ja que Andalusia ha empatat a la següent jugada. I, d’aquí, a la bogeria catalana. I és que a cinc segons pel final, un ràpid contraatac finalitzat per Lluc ha enviat a Catalunya a la gran final.

Demà, a les 10.30 hores i en directe per rfef.es, contra Galícia o la Regió de Múrcia, la final del Campionat d'Espanya Infantil de futbol platja.