Un CE Manresa brillant completa les semifinals de l'Històrics
F. Amateur | 04/08/2022
El CE Manresa supera a la FE Grama per 2 a 1 i tomba la U. At. Horta per 2 a 0 per classificar-se amb fermesa per a les semifinals de l’Històrics.

La darrera jornada de la fase de grups ha determinat que el CE Manresa tornarà a ser semifinalista de l’Històrics, en la seva segona participació al torneig. Els de Ferran Costa han guanyat per 2 a 0 a la U. At. Horta i han batut en el duel decisiu una gran FE Grama per 2 a 1, en el millor partit del torneig fins al moment. Els colomencs havien vençut prèviament als barcelonins per 2 a 0. Les semifinals queden així definides per complet amb els duels Terrassa FC – UE Sants i UE Sant Andreu – CE Manresa, les mateixes que la passada edició.

FE GRAMA - U. AT. HORTA

Quan només s’havien iniciat tres minuts de partit la FE Grama s’ha avançat en el marcador després d’una bona jugada col·lectiva en la que Guillem Jiménez ha assistit a Álex Montalbán, que ha definit creuat i la pilota ha tocat al pal i ha entrat, impossible per al porter hortenc León.

Els colomencs s’han mostrat superiors a l’Horta i han trobat bones associacions i oportunitats, com una acció d’Ángel en què s’ha topat amb una gran intervenció de León. El conjunt barceloní, dirigit per Adam Fontes, ha tractat de reaccionar i s’ha estirat  buscant el seu golejador Monsó, però ha estat molt ben cobert per la defensa de la FE Grama.

L’equip de Santa Coloma ha rematat la seva bona actuació amb un nou gol de Montalbán, ja en temps afegit, i ha certificat el seu bon inici de torneig. L’Horta, per la seva banda, ha pogut reduir distàncies però el gol de Monsó en la darrera jugada del partit ha estat anul·lat per fora de joc.

CE MANRESA  2-0 U. AT HORTA

El segon duel de la tarda ha vist el debut del CE Manresa, campió de 3RFEF en la darrera temporada i nou equip de 2RFEF, contra l’Horta, que buscava plantar cara després de la derrota inicial.

El partit ha començat amb tempteig per part de tots dos equips, però els de Ferran Costa han anat guanyant metres a mesura que avançaven els minuts. El davanter David Acedo ha recollit un refús dins l’àrea, s’ha regirat, i ha aconseguit obrir el marcador pels manresans al minut 19.

Els d’Adam Fontes han reaccionat i Íker Vaquera ha estat a punt d’empatar en un xut ajustat que ha fet lluir al porter Hurtado, i ja a les acaballes del partit primer Noah hauria pogut ampliar l’avantatge amb un xut refusat sota pals, i al minut 42 finalment Javi López ha fet el segon amb un xut potent al fons de la xarxa.

CE MANRESA 2-1 FE GRAMA

El darrer partit tornava a ser decisiu per decidir el semifinalista i el Manresa ha sortit molt endollat. Al minut 3 Noah Baffoe ha marcat per avançar els manresans (1-0), i, dos minuts més tard, Pau Darbra ha enviat al pal un penal assenyalat per falta de Godbless dins de l’àrea. Un inici d’impacte per l’equip de Ferran Costa.

El conjunt colomenc de Manuel Pélaez ha despertat mitjançant Antonicelli, que ha fet una rematada que ha sortit fora per poc quan el Guinardó ja cantava gol, i pocs minuts després, ocasió claríssima també per Hamza per empatar el duel. La FE Grama buscava l’empat amb insistència.

Tant el CE Manresa, en les botes d’Adrià Casanova, com la FE Grama, mitjançant Godbless, han pogut marcar en un matx molt viu i ple d’alternatives. Finalment ha estat Noah, de nou, qui ha perforat la xarxa amb un xut a l’escaire i ha donat un important avantatge als del Bages. La FE Grama no s’ha rendit, i Rolo ha reduït distàncies amb un gran gol de xut creuat. Tot i l’empenta colomenca final, el CE Manresa serà semifinalista.