Últims dies per apuntar-se a la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 14/10/2021
El diumenge 17 d’octubre és l’últim dia per inscriure’s a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2021-2022.
Últims dies per apuntar-se a la Copa Catalunya de futbol sala

Últims dies per apuntar-se. La Lliga Catalana de Futbol Sala tancarà el període d’inscripció a la Copa Catalunya de futbol sala 2021-2022 aquest diumenge, 17 d’octubre de 2021.

ÚLTIM DIA PER APUNTAR-SE: Diumenge, 17 d’octubre de 2021

Una inscripció que, tots aquells clubs interessats, poden realitzar accedint a ‘Clubs i equips/ Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els llistats de les inscripcions rebudes, per categories, per tal que els clubs puguin comprovar les seves respectives inscripcions:

LLISTAT INSCRIPCIONS COPA CATALUNYA AQUÍ

En cas que algun club detecti algun error en la inscripció d’algun dels seus equips, o bé, que manqui alguna inscripció, han d’enviar la incidència a través d’un missatge per la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala.

És important tenir en compte que les inscripcions dels equips es realitzen en funció de la classificació final de la temporada anterior, és a dir, que en el llistat figurarà la categoria de la temporada 2020-2021, per tal de poder establir els paràmetres dels coeficients corresponents.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, del 18 al 24 d’octubre, l’LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins al moment per a la seva pertinent comprovació. Mentre que l’inici de la competició serà a partir del 15 de novembre de 2021

Per consultar el calendari, el preu de l’arbitratge i les categories de la Copa Catalunya de Futbol Sala, fes clic AQUÍ.

Es pot accedir a l'apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del baner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.