Obertes les inscripcions a la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 04/10/2021
Obert el termini d’inscripció a la Copa Catalunya de futbol sala 2021-2022 en les categories Base i Sènior masculines i femenines.
Obertes les inscripcions a la Copa Catalunya de futbol sala

Obertes les inscripcions. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol engega la Copa Catalunya 2021-2022 amb l’obertura d’inscripcions en totes les categories, masculines i femenines, podent tots els equips interessats tramitar la seva participació.

Les categories participants

A continuació es detallen les categories participants en la Copa Catalunya de Futbol Sala (*):

CATEGORIES PARTICIPANTS
Categories MASCULINES: Sènior i Juvenil
Categories MIXTES: Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí
Categories FEMENINES: Sènior, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví

(*) Les categories MiniBenjamí, Prebenjamí i MiniPrebenjamí no necessiten inscripció, ja que participaran en el quadrant final de la Copa Catalunya de Futbol Sala, de les seves respectives categories, de forma directa en la competició de lliga regular.

El termini d’inscripció

A partir del 4 d’octubre s’obre el termini d’inscripció a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2021-2022, i es tancaran inscripcions el proper 17 d’octubre de 2021.

FINAL TERMINI INSCRIPCIÓ: 17 d'octubre de 2021

Les inscripcions

Tots aquells clubs interessats a inscriure als seus equips a la Copa Catalunya de Futbol Sala, ho hauran de fer a través de la intranet federativa del club, accedint a ‘Clubs i equips/ Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

Un cop tramitades les inscripcions, fins al proper 17 d’octubre de 2021, el club podrà modificar i/o eliminar qualsevol inscripció realitzada, enviant un missatge a través de la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala. Les inscripcions vàlides seran aquelles que el dia de la finalització del termini d’inscripció estiguin realitzades.

L’inici de la competició

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, del 18 al 24 d’octubre, l’LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins al moment per a la seva pertinent comprovació.

A partir del 25 d’octubre, es començarà a realitzar la configuració dels quadrants de competició de les diferents categories.

L’inici de competició serà a partir del 15 de novembre de 2021.

Les dates de competició

Es pot consultar al calendari de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2021-2022, fent clic AQUÍ.

CALENDARI COPA CATALUNYA: AQUÍ

(*) Les dates de les eliminatòries es podran veure afectades en funció de les rondes que precisi la competició de cada categoria, segons el volum de participants. Els terminis de les diferents rondes es confirmaran amb la publicació del quadrant definitiu de cada categoria.

Les subvencions de la Copa Catalunya

Continuant com les darreres temporades, la Lliga Catalana de Futbol Sala, amb la intenció d’incentivar la Copa Catalunya de Futbol Sala, subvenciona els rebuts arbitrals amb els següents percentatges:

PERCENTATGE SUBVENCIÓ CATEGORIES SUBVENCIONADES
50% de subvenció Benjamí mixte, Aleví mixte, Infantil mixte, Cadet mixte, Juvenil masculí i Sènior masculí
60% de subvenció Aleví femení, Infantil femení, Cadet femení, Juvenil femení i Sènior femení

El preu de l’arbitratge

La Lliga Catalana de Futbol Sala continua mantenint les mateixes quotes arbitrals que les darreres temporades, aplicant les corresponents subvencions.

A continuació es pot consultar el llistat amb els preus de l’arbitratge de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2021-2022, fent clic AQUÍ.

PREUS ARBITRATGE COPA CATALUNYA 2021-2022 AQUÍ

La normativa de la competició

Per tal de poder conèixer la normativa de la Copa Catalunya de Futbol Sala es pot consultar l’article 247è. Bis del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol.

NORMATIVA GENERAL 2021-2022 AQUÍ

L’apartat específic

La Copa Catalunya de Futbol Sala disposa d’un espai específic dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.

APARTAT ESPECÍFIC COPA CATALUNYA  AQUÍ

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.