Últimes hores per inscriure’s al Curs Online d’Entrenador de Futbol Platja Nacional B
F. Platja | 13/05/2021
El 14 de maig és el darrer dia per formalitzar la inscripció per aquest curs de 20 hores de durada i que s’impartirà de manera telemàtica.
Últimes hores per inscriure’s al Curs Online d’Entrenador de Futbol Platja Nacional B

La RFEF organitza el curs online d’especialista en futbol platja Nacional B. L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als alumnes la formació que garanteixi adquirir els coneixements i habilitats necessàries per desenvolupar la seva tasca com a entrenador de futbol platja. Aquestes funcions podran desenvolupar-se a les competicions promogudes i organitzades per la RFEF i Federacions autonòmiques.

El termini per poder efectuar les inscripcions finalitza el divendres 14 de maig del 2021. El curs, que té un preu de 350 euros, arrencarà el mateix dia 14 i conclourà el 30 de juny. El requisit mínim per poder accedir al curs és posseir el diploma federatiu d’entrenador de futbol UEFA C o futbol sala Nacional C.

La formació, de 20 hores de durada, es portarà a terme amb la finalitat que els alumnes posin en pràctica tots els coneixements que es van adquirint, i es realitzarà de manera continuada en equips i seleccions de futbol platja. Pel que fa a l’avaluació, un tutor designat per l’Escola d’Entrenadors de cada territorial realitzarà el seguiment i l’avaluació del curs. Per obtenir el diploma i la credencial d’entrenador de futbol platja Nacional B, l’alumne haurà de superar amb èxit tots els mòduls.

Per a més informació fes clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.