Última setmana per a les inscripcions dels equips de les principals categories de futbol sala
Notícies Generals | 09/07/2024
Aquest diumenge, 14 de juliol, acaba el termini d'inscripcions dels equips de les categories de les Divisions d'Honor, Primera i Segona Divisió Catalana de futbol sala.
Última setmana per a les inscripcions dels equips de les principals categories de futbol sala

Aquest diumenge, 14 de juliol, finalitza el termini d'inscripcions dels equips de les principals categories de futbol sala per a la temporada 2024-2025. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va obrir inscripcions el passat 17 de juny amb data de finalització determinada per la categoria i la divisió. 

TERMINIS PER A FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ AQUÍ

A continuació, es poden consultar els equips de cada categoria fent CLIC a l'enllaç sobre la mateixa categoria, així com els terminis per formalitzar les inscripcions de l'LCFS:

FINS AL DIUMENGE, 14 DE JULIOL DLE 2024
SÈNIOR CATEGORIES NACIONALS
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ CATEGORIES NACIONALS
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL NACIONAL
DIVISIÓ D'HONOR, PREFERENT, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ

A continuació, podeu consular els equips dels grups de la delegació de Lleida.  

FINS AL DIUMENGE, 14 DE JULIOL DE 2024
SÈNIOR DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
PRIMERA DIVISIÓ CATALANA
SEGONA DIVISIÓ CATALANA
BASE PRIMERA DIVISIÓ CADET
PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.

IMPORTANT: Aquests llistats són de caràcter provisional. Per això, es podran veure modificats en cas de:

1. Afiliacions o qualsevol altre tipus de fusió entre clubs. Termini que finalitza el 30 de juny.

2. Modificacions en categories nacionals que poden afectar a les categories territorials. 

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ?

Aquesta inscripció s'haurà de realitzar a través de la intranet federativa de l'FCF per a totes les categories nacionals i territorials. A més, l'RFEF indicarà als clubs participants a les seves competicions els terminis, com i on hauran de fer les inscripcions dels seus equips de categoria nacional. 

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició la temporada 2023-2024, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

És IMPORTANT que, a l'hora de renovar les inscripcions dels equips, es revisin totes les dades per tal que estiguin actualitzades.  

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa i omplir totes les dades del formulari d'inscripció, instal·lació, horaris d'entrenament i partits, color de l'equipació, etc.

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.