Període d'inscripions obert pels equips de futbol sala 2024-2025
FS Notícies | 19/06/2024
La Lliga Catalana de Futbol Sala ha obert les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la temporada 2024-2025.
Període d'inscripions obert pels equips de futbol sala 2024-2025

Amb la mirada a la temporada 2024-2025. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol segueix amb la mirada posada cap al futur i ha obert les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2024-2025. Aquest període d’inscripcions s'ha iniciat des del passat 17 de juny del 2024 i la data de finalització ve determinada per la categoria i la divisió.

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ?

Aquesta inscripció s'haurà de realitzar a través de la intranet federativa de l'FCF per a totes les categories nacionals i territorials. A més, l'RFEF indicarà als clubs participants a les seves competicions els terminis, com i on hauran de fer les inscripcions dels seus equips de categoria nacional. 

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició la temporada 2023-2024, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

És IMPORTANT que, a l'hora de renovar les inscripcions dels equips, es revisin totes les dades per tal que estiguin actualitzades.  

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa i omplir totes les dades del formulari d'inscripció, instal·lació, horaris d'entrenament i partits, color de l'equipació, etc.

TERMINIS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

A partir d’aquest dilluns, 17 de juny de 2024 queda obert el període d’inscripció dels equips de futbol sala per a la temporada 2024-2025.

És per aquest motiu que la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol estableix els següents terminis per a formalitzar la inscripció, que es poden consultar AQUÍ.

A continuació, es poden consultar els equips de cada categoria fent CLIC a l'enllaç sobre la mateixa categoria, així com els terminis per formalitzar les inscripcions de l'LCFS:

(*) En aquests llistats, només hi ha els equips de la delegació de Barcelona. Els grups corresponents a Girona, Lleida i Tarragona es publicaran més endavant.

FINS AL DIUMENGE, 14 DE JULIOL DLE 2024
SÈNIOR CATEGORIES NACIONALS
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ CATEGORIES NACIONALS
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL NACIONAL
DIVISIÓ D'HONOR, PREFERENT, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ
FINS AL DIUMENGE, 28 DE JULIOL DEL 2024
SÈNIOR 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE 3a DIVISIÓ JUVENIL
3a DIVISIÓ CADET
3a DIVISIÓ INFANTIL
3a DIVISIÓ ALEVÍ
LLIGA BENJAMÍ
LLIGA MINIBENJAMÍ
LLIGA PREBENJAMÍ
LLIGA MINIPREBENJAMÍ
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
LLIGA BENJAMÍ FEMENÍ
FINS AL DIUMENGE, 15 DE SETEMBRE DEL 2024
SÈNIOR I VETERANS NOVA INCORPORACIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INCORPORACIÓ
BASE I DEBUTANTS NOVA INCORPORACIÓ
CATEGORIES LÚDIQUES NOVA INCORPORACIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.

IMPORTANT: Aquests llistats són de caràcter provisional. Per això, es podran veure modificats en cas de:

1. Afiliacions o qualsevol altre tipus de fusió entre clubs. Termini que finalitza el 30 de juny.

2. Modificacions en categories nacionals que poden afectar a les categories territorials. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.