Tres catalans, subcampions de futbol platja als Jocs Europeus de Minsk
F. Platja | 29/06/2019
Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos formen part de la Selecció Espanyola de futbol platja que ha perdut la final davant Portugal per 8 a 3.
COE

La Selecció Espanya de futbol platja s’ha proclamat subcampiona als Jocs Europeus de Minsk, a Rússia. El combinat espanyol, integrat entre altres pels catalans Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos, ha caigut derrotat a la final davant Portugal per 8 a 3.

Espanya s’ha avançat en el marcador al primer minut de joc amb un gol de Llorenç Gómez. Quan faltaven cinc minuts per al final del primer temps, Javi Torres ha ampliat diferències anotant el 2 a 0. En el segon període, Portugal ha reaccionat ràpidament i ha capgirat el resultat gràcies a un doblet de Bernardo Martins, i als gols de Leo Martins i el porter Andrade.

Marca

El darrer període ha arrencat amb un nou gol en contra, aquest cop obra de Madjer. Amb el combinat espanyol tocat, Leo Martins ha anotat un hat trick. Posteriorment, Jordan Santos i Bernardo Martins han acabat sentenciant la final. Antonio Mayor ha pogut maquillar el resultat final anotant el definitiu 8 a 3.

El camí d’Espanya fins a la final no ha estat senzill. En la fase de grups, va guanyar Rússia per 5 a 4 i va perdre contra Ucraïna per 6 a 4. En el tercer i definitiu, va tombar Itàlia per 6 a 5. Ja en semifinals, va aconseguir remuntar un 2 a 0 contra Suïssa per acabar imposant-se per 5 a 3.