Torna el Premi Joc Net, dins la campanya 'Tots som un equip'
F. Amateur | 10/05/2023
Amb 800 i 400 euros, el guardó econòmic s'atorgarà als dos equips de cada grup del futbol 11 amateur masculí i femení català que hagin rebut menys targetes a la lliga.
Torna el Premi Joc Net, dins la campanya 'Tots som un equip'

Guardó econòmic al millor comportament esportiu. La Comissió Econòmica i la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol han aprovat, una temporada més, el lliurament del 'Premi Joc Net', emmarcat dins de la campanya TOTS SOM UN EQUIP.

El premi, que té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta, s’atorgarà, al final de temporada, als dos equips de cada grup de competició del futbol 11 amateur masculí i femení català que hagin rebut menys targetes al llarg del transcurs de la lliga. El guardó està dotat amb 800 euros per al primer classificat, i 400 euros per al segon classificat.

Els barems de la classificació

La classificació s’establirà ordenant els equips de menor a major puntuació respecte a les sancions rebudes, en aplicació del següent criteri:

TIPUS DE SANCIÓ PUNTUACIÓ
Per cada amonestació (targeta groga) 1 punt
Per cada doble amonestació 3 punts
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un 1 punt addicional
Sanció lleu d’equip 10 punts

Els guanyadors, el 23 de juny

La taula setmanal del 'Premi Joc Net' s'actualitza setmanalment a la web oficial de l'FCF, visualitzant el grup de competició, des de la pestanya 'Joc Net', i amb actualització cada dijous.

La classificació definitiva serà l'existent el dia 23 de juny de 2023, dia en què es coneixeran els equips masculins i femenins guanyadors d'una nova edició d'aquest guardó econòmic.


Per tant, el futbol respectuós i no violent continua premiant-se, per promocionar i incentivar aquest comportament en els terrenys de joc.

CIRCULAR PREMI JOC NETUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.