Superioritat i encert d’Andalusia enfront una combativa Melilla
Andalusia guanya amb autoritat a Melilla per 9 gols a 2 en el primer partit del Campionat d’Espanya Infantil masculí de futbol sala corresponent al Grup A, duel jugat a Llívia.
ANDALUSIA
9 - 2
MELILLA
ANDALUSIA
Joaquín Filter, Adrián Rodríguez, Juan Carlos Acien, Guillermo García, Miguel Ángel Carrillo, Joaquín Expósito, Robert Alexandru Daniel, Jaime Pedrosa, Juan Francisco Fernández, Miguel Blanco, Rodrigo García, Álvaro Martínez.
MELILLA
Oscar Jiménez, Francisco Javier Martínez, Aimar Esqueta, Soliman Mimun, Marouane Zakour, Adam Boayar, Javier Felices, Gonzalo Escolano, Alejandro Alcalá, Abdel-lah Mohamed, Nordin Al-lal, Raúl Martínez.
Juan Carlos Acien (1-0, 4’); Joaquín Expósito (2-0, 12’); Guillermo García (3-0, 18’); Rodrigo García (4-0, 19’); Guillermo García (5-0, 22’); Rodrigo García (6-0, 25’); Miguel Ángel Carrillo (7-0, 32’); Joaquín Expósito (8-0, 37’); Rodrigo García (9-2, 40’).

Alejandro Alcalá (8-1, 38’); Francisco Javier Martínez (8-2, 39’).
Miguel Ángel Carrillo (12’), Joaquín Expósito (21’).

Abdel-lah Mohamed (11’).
Juan José Calvo Mingot i Marcos Rueda Salcedo (àrbitres), i Yolanda Arjona García (cronometradora).

Espectadors: Una trentena de persones.

Andalusia i Melilla han iniciat amb ganes el seu primer partit de la Fase Única del Campionat d’Espanya Infantil masculí de futbol sala que han jugat al Pavelló Municipal de Llívia. Tot i que ambdues Seleccions han volgut imposar un alt ritme del joc i el duel ha estat força igualat en els primers deus minuts, ha estat Andalusia qui, a poc a poc, ha anat guanyant la possessió de la pilota. D’aquesta manera, en una ràpida transició, Juan Carlos Acien ha marxat en velocitat per obrir el marcador. Rodrigo García ha gaudit d’una doble oportunitat quan ha robat a mitja pista, però el porter Oscar Jiménez ha tret un peu salvador; i en la segona ocasió que ha tingut García rematant sol al segon pal a la sortida d’un córner, Jiménez li ha tornat a aturar el xut, de nou amb el peu. Sense deixar pensar massa a Melilla, Andalusia ha posat terra de per mig en una falta d’estratègia que ha culminat amb encert Miguel Ángel Carrillo.

Tot i que Guillermo García ha marcat el 3-0 en un llançament de deu metres, en els últims tres minuts de la primera part, Melilla ha pujat el ritme i ha creat un perill que ha esmenat el porter andalús Joaquín Filter. En una d’aquestes jugades, una bona acció col·lectiva de Melilla l’ha rematat Francisco Javier Martínez al segon pal, amb la mala sort que la pilota s’ha estavellat a la fusta quan tenia la porteria per ell sol. I, pràcticament, un minut després, una transició molt ben executada per Andalusia l’ha conclòs Rodrigo García al primer toc. En canvi, Melilla no ha sortit tan endollada en el segon temps i ho ha pagat car. En una sessió a la frontal de l’àrea, Guillermo García ha afusellat la porteria amb un potent xut exterior.

Melilla ha sabut interpretar els espais que ha deixat Andalusia al darrere, però no ha estat encertada en la definició final. Per contra, els andalusos no han fallat i Rodrigo García ha marcat el 6-0 amb un xut que se li ha escapat al porter rival. Tot i l’ampli resultat, els jugadors de Melilla no han renunciat a l’atac i han gaudit de diverses ocasions clares. Tanmateix, una bona jugada individual de Miguel Ángel Carrillo amb un fort xut llunyà ha significat el setè gol dels andalusos. El setge dels verds ha estat constant i no han donat respir a la defensa de Melilla, que s’ha vist superada en una jugada al primer toc entre Adrián Rodríguez i Joaquín Expósito, qui ha fet el vuitè. En l’acció posterior, però, els vermells han iniciat ràpid la jugada i Alejandro Alcalá ha superat amb un xut ras el porter Álvaro Martínez.

I a un minut per al final, una transició de Melilla ha agafat per sorpresa als andalusos, els quals han encaixat el 8-2, obra de Francisco Javier Martínez. Rodrigo García encara ha dit una última paraula en marcar un hat-trick amb un fort xut exterior a la sortida d’un córner, mostrant així l’encert i la superioritat d’Andalusia davant un rival que no s’ha arronsat pràcticament en cap instant.