Resum i gols de la Primera Jornada de la Segona RFEF (Grup 3)
F. Amateur | 06/09/2021
El Cerdanyola ocupa la tercera plaça de la classificació amb 3 punts, els mateixos que el Terrassa, que és quart, i l’Espanyol ‘B’.

Primera victòria del Cerdanyola del Vallès per 2 a 1 contra el Brea gràcies a una bona segona part. És el tercer a la classificació amb tres punts, els mateixos que l’Espanyol ‘B’, que ha derrotat per 1 a 0 el Numància i ocupa la sisena posició. A la vuitena plaça se situa l’Europa, que ha empatat a 2 al camp del Teruel. El Prat, desè, ha aconseguit empatar a 1 al camp del Lleida Esportiu, que es onzè. El cuer de la classificació és el Badalona, que ha perdut al camp de l’Ebre per 2 gols a 0.