Resum i gols de la jornada 15 de Tercera Divisió (Grup 5)
L’Espanyol ‘B’ remunta al camp del filial del Reus per consolidar el seu lideratge i situar-se a 10 punts del segon classificat.

El filial blanc-i-blau ha demostrat ser un equip sòlid i amb recursos per sobreposar-se a qualsevol circumstància. Aquesta jornada, el Reus ‘B’ s’ha avançat aviat en el marcador, però el filial blanc-i-blau ha reaccionat en la segona part i s’ha emportat el triomf per 1 a 2. Tres punts més que el situen com a líder amb 41 punts. A deu punts de distància, en la segona plaça, l’Ascó ha empatat 1 a 1 davant l’Hospitalet, tercer classificat, en un duel intens amb ocasions per als dos conjunts. Tanca les posiciones capdavanteres el Prat, que ha aprofitat la seva efectivitat en la definició per golejar el Granollers per 3 a 0. Amb els mateixos punts es troba un Sant Andreu que ha empatat sense gols a domicili en el derbi barceloní davant l’Europa.

A la part baixa de la classificació, el Cerdanyola del Vallès ha superat per 2 a 0 el Vilafranca gràcies a dos gols de córner. Per la seva part, el Palamós fa un pas enrere en la seva lluita per sortir de les posicions perilloses després de caure golejat per 4 a 0 a Terrassa en una primera part espectacular del conjunt local. Una situació similar viu el Gavà, que ha vist com se li escapaven els tres punts de la Bòbila davant d’un Horta amb més encert en els darrers metres (0 a 1). Una jornada més, el cuer segueix sent el Vilassar de Mar, que ha perdut per la mínima en la seva visita a Castelldefels (1 a 0) tot i oferir una bona imatge durant gran part del duel.