Resum i gols de la Jornada 12 de Tercera Divisió (Grup 5)
F. Amateur | 29/10/2018
El Llagostera es consolida en el liderat de la Tercera Divisió (Grup 5), amb 28 punts, desprès de derrotar al seu rival directe en el campionat, el Prat per 2 a 0.

El Llagostera es referma en la part alta de la classificació amb 28 punts, seguit d’El Prat amb 24 punts. Tercer està l’Hospitalet amb 23 punts, desprès de guanyar ahir per 2 a 0 al Cerdanyola. Quart és el Granollers amb 20 punts. Ahir va derrotar al Figueres per 3 a 0.

El Martinenc és el cuer del grup 5 de Tercera Divisió, amb 7 punts. Ahir la Grama el va guanyar per 1 a 0. Una victòria que permet a la Fundació Grama, sortir de la zona de descens directe. El Santboià és penúltim amb 8 punts, ahir va descansar. Ocupen les altres places de descens, el  Sants amb 9 punts i l’Ascó amb 18.