Resum i gols de la Jornada 10 de Segona Divisió 'B' (Grup 3)
F. Amateur | 29/10/2018
El RCD Espanyol B és col·loca quart a la classificació de la Segona Divisió B (grup 3) desprès de guanyar per 1 a 0 en el “Derby” al FC Barcelona B, la Jornada en la que el Peralada ha aconseguit la seva primera victòria al campionat.

Els blanc i blaus, amb aquesta victòria per la mínima, deixen al FC Barcelona B sisens a un punt del filial espanyolista que és quart.

Signes contraris durant els partits disputats en dissabte. La positiva, la primer victòria del Peralada deu jornades desprès de l’inici. Els gironins van guanyar a Terol per 0 a 1, però són penúltims a la classificació. La negativa, la derrota del Lleida Esportiu davant l’Hèrcules, líder del grup, per 0 a 1. Els de la Terra Ferma són tercers a 5 punts dels alacantins.

El Cornella i el Sabadell es van repartir els punts desprès d’empatar a 1. Amb aquest resultat el Sabadell frena una ratxa de tres victòries consecutives i es situa a 1 punt del Barça B.

L’Olot va empatat a zero al camp de l’Ontinyent ahir diumenge. El Badalona va guanyar a casa al Castelló, per 2 a 0.