Nit dels Campions al Barcelonès 2024
Notícies Generals | 18/06/2024
La delegació de l’FCF del Barcelonès ha estat la protagonista de la tercera Nit dels Campions 2024 a l'Ègora Olímpics del Poliesportiu de la Vall d'Hebron a Barcelona amb 2.500 persones presents.
Nit dels Campions al Barcelonès 2024

La delegació de la Federació Catalana de Futbol al Barcelonès ha celebrat aquest dimarts la de Nits dels Campions 2024. L'Ègora Olímpics del Poliesportiu de la Vall d'Hebron de Barcelona s’ha engalanat per rebre l’entrega de trofeus als campions i campiones de la temporada 2023-2024. En l’acte han estat premiats un total de 176 equips de futbol i futbol sala tant base com amateur, després de guanyar durant aquesta temporada el títol de lliga.

Prop de 2.500 persones han gaudit d’aquesta jornada festiva que s'ha iniciat aquest dilluns a la delegació del Penedès-Garraf i que tindran lloc en les properes dues setmanes a totes les delegacions de Catalunya per reconèixer als campions i campiones de les diferents categories de futbol i futbol sala català. 

EL PREMI ESPECIAL DE LA NIT

Un dels moments més especials i emotius de la Nit ha arribat amb el lliurament dels Premi Especial, en reconeixement a la trajectòria, la tasca i el saber fer de persones vinculades al món del futbol i futbol sala català. En aquesta Nit dels Campions al Barcelonès s'ha fet un homenatge a Ricardo Reche de la Peña, el president del FC Can Buxeres els darrers 17 anys. La seva trajectòria en aquest club de l'Hospitalet de Llobregat es remunta primer com a jugador, després com a directiu i fins i tot com al president del desaparegut Club Deportivo Sector Sanfeliu. Durant el seu mandat, va participar activament en la fusió d’aquest club i la Unión Deportiva Can Serra, unió de la qual en va néixer l’actual FC Can Buxeres. En aquests 17 presidint el FC Can Buxeres el club ha crescut de 8 equips fins a 37, prioritzant el futbol base i femení de l'entitat.

ASSISTÈNCIA FEDERATIVA A LA NIT DELS CAMPIONS 2024

El delegat de la Federació Catalana de Futbol al Barcelonès, Alberto Prieto, ha participat en la Nit dels Campions en què ha remarcat que tots els equips campions han de gaudir d'aquesta temporada perquè ha estat "exitosa" i que "tots els presidents dels clubs, entrenadors, cossos tècnics, pares, mares i familiars també en formen part". "Som una de les delegacions amb més talent i projecció, i per això tenim més responsabilitats. També en el fet de reduir el nombre d'incidents als camps de futbol en què estem treballant per assolir-ho" ha afegit.

A l'acte també han estat presents per part de la Federació Catalana de Futbol el vicepresident, Luis Quiñonero; i els directius de l'FCF, José Manuel Banderas, Fernando Peña i Jacobo Domènech. Al mateix temps hi ha assistit el directiu de l'FCF i l'LCFS, Juan Carlos Hueto; el directiu de l'LCFS, Javier Lerma; el cap del CTAFS, Marcelino Blazquez; els subdelegats de l'FCF al Barcelonès, Víctor López i Karem el Griri; i el delegat de l'LCFS a Barcelona, Marcos López.  

GALERIA IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.