Nit dels Campions al Penedès-Garraf 2024
Notícies Generals | 17/06/2024
Primera Nit dels Campions 2024 celebrada a la delegació de l’FCF del Penedès-Garraf al Pavelló Nou La Gamba de Vilafranca del Penedès amb 1.200 persones presents.
Nit dels Campions al Penedès-Garraf 2024

La delegació de la Federació Catalana de Futbol al Penedès-Garraf ha obert aquest dilluns el cicle de Nits dels Campions 2024. El Pavelló Poliesportiu Nou La Gamba de Vilafranca del Penedès s’ha omplert de gom a gom per rebre l’entrega de trofeus als campions i campiones de la temporada 2023-2024. En l’acte han estat premiats un total de 29 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar durant aquesta temporada el títol de lliga.

Més de 1.200 persones han gaudit d’aquesta jornada festiva que ha donat el tret de sortida a les Nits dels Campions que tindran lloc en les properes dues setmanes a totes les delegacions de Catalunya per reconèixer als campions i campiones de les diferents categories de futbol i futbol sala català. 

 

 

ELS PREMIS ESPECIALS DE LA NIT

Un dels moments més especials i emotius de la Nit a Vilafranca del Penedès ha arribat amb el lliurament dels Premis Especials, en reconeixement a la trajectòria, la tasca i el saber fer de persones vinculades al món del futbol i futbol sala català. El primer d’ells ha estat per Driss Rhimou, en reconeixement a la seva ràpida actuació durant el partit de Quarta Catalana entre el Quintinenc i el Puigdàlber, quan va assistir a un jugador que va perdre el coneixement. 

Al seu torn, el segon Premi Especial de la vetllada ha estat per Pepe Fos, per la seva defensa, trajectòria i vinculació amb el Vilafranca FC, després d’arribar el 1974 des de Sueca (València) i forma part del club degà penedesenc des d’aleshores. Durant tots aquests any, Pepe Fos ha estat 36 temporades com a delegat en gairebé 1400 partits oficials, aconseguint fins 6 ascensos.

 

ASSISTÈNCIA FEDERATIVA A LA NIT DELS CAMPIONS 2024

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, ha estat present en la primera Nit dels Campions 2024 al Penedès – Garraf i ha agraït a tota l'assistència federativa i institucional a la primera Nit dels Campions del cicle d'aquesta temporada. També ha volgut tenir unes paraules per a les famílies, els presidents/es dels clubs i sobretot, als protagonistes, els jugadors i jugadores. "Encoratjo a tots els campions i campiones que han guanyat que segueixin així i que ho transmetin als altres perquè l'any que ve puguin estar-hi. Vull agrair a les famílies que us porten, us ajuden i us transmeten valors tan bons". Per últim, el president Joan Soteras també ha tingut paraules contra la violència al futbol. "Vull fer un prec perquè entre tots hem d'erradicar la violència als camps de futbol" ha finalitzat Soteras

Per part de la Federació Catalana de Futbol, a l’acte han estat presents el vicepresident Jordi Bonet, el delegat del Penedès – Garraf, Joan Estruch, i els directius de l’FCF, Jaume Plaza i José Cosano. Al mateix temps, per part del CTA i el CTAFS de l’FCF han assistit els responsable del CTA i CTAFS al Penedès – Garraf, Hèctor Robas i Bernardo Simón. Tanmateix, hi ha assistit l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Francisco Romero, la regidora d’Esports de Vilafranca del Penedès, Gemma Romeu i la diputada del Parlament de Catalunya, Montse Ortiz.

 Aquest és el llistat dels equips Campions i Campiones que han rebut l'entrega de trofeu a la Nit dels Campions 2024 al Penedès-Garraf.  

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.