Les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala
FS Notícies | 15/09/2021
Les Seleccions Catalanes de futbol sala ja coneixen les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala en les diferents categories.
Les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala

Públiques les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala. Les Seleccions Catalanes de futbol sala ja coneixen les dates que competiran a la temporada 2021-2022 per lluitar pel Campionat d’Espanya. Després del tret de sortida amb la primera reunió de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Autonòmiques, en què es va donar continuïtat al projecte amb la nova incorporació d’Estefa Jémez, també es van fer públiques les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala.Com a novetat d’aquesta temporada, tots els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala es disputaran en una fase única, amb seu encara pendent de confirmar. A continuació, es detallen les dates, per categories, dels Campionats d’Espanya i de Seleccions Autonòmiques de futbol sala:

DATES DELS CAMPIONATS D'ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE FUTBOL SALA
CATEGORIA DATES
SUB 19 MASCULÍ:
SUB 16 MASCULÍ:
Fase única: del 8 al 15 de gener de 2022
SUB 19 FEMENÍ:
SUB 16 FEMENÍ:
Fase única: del 9 al 13 de febrer de 2022
INFANTIL MASCULÍ:
INFANTIL FEMENÍ:
Fase única: del 16 al 20 de març de 2022
ALEVÍ MASCULÍ:
ALEVÍ FEMENÍ:
BENJAMÍ MIXTE:
Fase única: del 5 al 9 d'abril de 2022

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.