Tret de sortida de les Seleccions Catalanes de futbol sala
FS Notícies | 09/09/2021
Primera presa de contacte de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala per planificar la temporada 2021-2022 abans de reprendre l’activitat.
Tret de sortida de les Seleccions Catalanes de futbol sala

Amb ganes de tornar als entrenaments. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala ha mantingut la primera presa de contacte de la temporada 2021-2022 amb una reunió, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, que han encapçalat l’Administrador General de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle, i el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, Jordi Gay, acompanyats dels cossos tècnics que dirigiran a les nou categories que integren les Seleccions Catalanes Base de Futbol Sala.Després d’una temporada sense poder ni entrenar ni competir per motius sanitaris, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes comença la temporada 2021-2022 amb una reunió per tal de posar sobre la taula temes rellevants i donar continuïtat al projecte iniciat fa deu temporades. Durant la trobada, s’ha oficialitzat la renovació dels seleccionadors catalans. A continuació, es presenten els tècnics que dirigiran les diferents categories durant la temporada 2021-2022:

SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA
CATEGORIA SELECCIONADOR 2n SELECCIONADOR/A DELEGAT/DA
SUB 19 MASCULÍ Rubén González Jordi Barrero Horacio Álvarez
SUB 19 FEMENÍ Jordi Barrero Juani Mora Teresa Miralpeix
SUB 16 MASCULÍ Gerard Pusó Ivan Calle Horacio Álvarez
SUB 16 FEMENÍ Jordi Gay Estefanía Jémez Teresa Miralpeix
INFANTIL MASCULÍ Gerard Pusó Ivan Calle Jesús Manchado
INFANTIL FEMENÍ Jordi Barrero Jordi Gay Juani Mora
ALEVÍ MASCULí Jordi Barrero Ivan Calle Jesús Manchado
ALEVÍ FEMENÍ Jordi Gay Estefanía Jémez Teresa Miralpeix
BENJAMÍ MIXTE Gerard Pusó    

A més, en la reunió també s’han exposat les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala, per categories:

CAMPIONATS D'ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE FUTBOL SALA
CATEGORIA DATES
SUB 19 MASCULÍ:
SUB 16 MASCULÍ:
Fase única: del 8 al 15 de gener de 2022
SUB 19 FEMENÍ:
SUB 16 FEMENÍ:
Fase única: del 9 al 13 de febrer de 2022
INFANTIL MASCULÍ:
INFANTIL FEMENÍ:
Fase única: del 16 al 20 de març de 2022
ALEVÍ MASCULÍ:
ALEVÍ FEMENÍ:
BENJAMÍ MIXTE:
Fase única: del 5 al 9 d'abril de 2022

Com a novetat d’aquesta temporada, s’ha informat de la incorporació d’Estefa Jémez a l’estructura de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, amb l’objectiu de seguir millorant i potenciant el futbol sala femení, a més que tots els Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques es disputaran en un format de fase única

Durant la reunió també s’han detallat la forma de treballar de tota l’estructura esportiva així com la planificació d’entrenaments per categories pensada per la disputa dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala.Abans de finalitzar la reunió, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha saludat als membres de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, animant a l'estructura federativa per continuar treballant en la mateixa línia i posant-se a la seva disposició.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.