La feblesa defensiva i les baixes condemnen a València
La Regió de Múrcia guanya per 7-1 a la Comunitat Valenciana en un partit marcat per la falta d’efectius dels valencians a causa de la lesió de dos jugadors. Es tracta del segon partit que han disputat corresponent al Grup B del Campionat d’Espanya Infantil masculí de futbol sala, jugat a Llívia.
REGIÓ DE MÚRCIA
7 - 1
VALÈNCIA
Hugo Méndez Mohssine Hassani, Alejandro García, Miguel Ángel Vicente, Francisco Javier Salar, Mario Cárceles, Gonzalo Martínez, Borja Camacho, Jaime Rabadán, Iván Inglés, José María Moreno, Juan José Moreno.
VALÈNCIA
Iván Canto, Eric Pina, Ángel Moreno, Andrés Vidal, Marcos Carillo, Juan Luis Pérez, Jaime Luis Lázaro, Isaac Suescun, Nicolás Boix, Carlos Monserat, Dario Vidal.
Juan José Moreno (1-0, 8’); Iván Inglés (2-1, 18’; 3-1, 19’; 4-1, 22’); Juan José Moreno (5-1, 23’); Mohssine Hassani (6-1, 26’); Borja Camacho (7-1, 36’).

Jaime Luis Lázaro (1-1, 17’).
TARGETES GROGUES
Miguel Ángel Vicente (33’).

Jaime Luis Lázaro (20’).
Enrique Blázquez Sierra i Eduard Monferrer Pérez (àrbitres), i Juan Alberto Duaso Ortiz (cronometrador).

Espectadors: Una cinquantena de persones.

Múrcia ha saltat a la pista amb la intenció de dominar el partit i agafar avantatge al més aviat possible. D’aquesta manera, València s’ha vist superada pels atacs dels murcians en els primers cinc minuts. Les bones intervencions del porter Iván Canto han evitat els gols i han donat confiança al seu equip. La Regió de Múrcia ha esperat a mitja pista l’errada dels jugadors valencians i sortir, així, al contraatac. Tot i les múltiples ocasions que han generat, en una ràpida transició de València, Juan Luis Pérez l’ha estavellat al pal en voler rematar de primeres i estant tot sol davant el porter. Un error en defensa, però, els ha suposat el primer gol. I  és que Juan José Moreno ha estat murri en interceptar una passada a mitja pista del tanca i ha encarat sol a Canto, que no ha pogut evitar la canonada de Moreno. La ocasió més clara de l’enfrontament l’ha tingut Nicolás Boix en enviar per sobre el travesser un rebot del porter murcià quan només havia d’empènyer la pilota.

Tot i que València no s’ha mostrat contundent en moltes accions defensives, ha sabut generar una transició conduïda per Jaime Luis Lázaro, fent una vaselina al porter Hugo Méndez i empatant el partit. A dos minuts per arribar al descans, Iván Inglés ha tret profit de dues errades en defensa consecutives per batre el porter valencià. I encara amb 32 segons de marge, Múrcia podria haver fet el quart en un penal executat per Juan José Moreno, però Iván Canto ha encertat la trajectòria del xut. València s’ha vist minvada físicament, ja que a més del jugador lesionat en el primer enfrontament davant Galícia, en el segon partit de la Fase Prèvia ha patit una nova lesió.

Amb el desgast físic que comporta juga dos partits el mateix dia i les dues baixes, els valencians han fet el cor fort per encarar el tram final del duel. De totes maneres, la feblesa en defensa els ha tornat a passar factura, i una passada en horitzontal de Miguel Ángel Vicente al segon pal l’ha rematat Iván Inglés per fer el seu hat-trick particular. Un minut més tard, ha estat Juan José Moreno qui ha batut a Iván Canto. Poc després, Borja Camacho ha vist el desmarcatge de Mohssine Hassani, autor del 6-1. La falta de rotació a la banqueta de València encara s’ha fet més evident en els últims minuts. En un nou error defensiu, Borja Camacho ha marcat el setè i definitiu gol.