La 13a Festa del Futbol Català escalfa motors abans de l'estrena a Manresa
Notícies Generals | 03/06/2024
El millor futbol i futbol sala català es reunirà del 7 al 9 de juny a la capital del Bages amb els Campionats de Catalunya de futbol, la Copa Catalunya de futbol sala i activitats de la Lliga Catalana de Futbol Sala.
La 13a Festa del Futbol Català escalfa motors abans de l'estrena a Manresa

Setmana gran a la Federació Catalana de Futbol. La 13a Festa del Futbol Català aixeca el teló aquest divendres a Manresa i s'allargarà fins al diumenge per viure les finals dels Campionats de Catalunya de futbol formatiu i de la Copa Catalunya de futbol sala base. Aquest matí s'han presentat els detalls i els calendaris de la cita a la Sala d'Actes de la seu central de l'FCF a Barcelona, en directe a través de l'FCF TV

Canvi de seu després de set temporades a Martorell. Manresa acull la Festa del Futbol Català i obrirà les portes de l'Estadi El Congost i el Gimnàstic Parc (Campionats de Catalunya de futbol) i el Pavelló Nou Congost (Copa Catalunya futbol sala). La 13a Festa del Futbol català donarà el tret de sortida divendres amb la 7a edició de la Cloenda de les Seleccions Catalanes Base de futbol sala, tot un clàssic per a retre homenatge a una altra temporada per emmarcar de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, que se celebrarà a partir de les 19.00 hores al Teatre Conservatori. 

A l'Estadi El Congost la pilota començarà a rodar dissabte a les 9.00 hores amb la final Infantil Masculí entre el CF Damm i l'RCD Espanyol. Cal destacar que en la jornada de dissabte es disputaran dues semifinals corresponents al quadre Femení Cadet F7. 12 finals dels Campionats de Catalunya es podran veure en directe, via streaming a l'fcf.tv i la Juvenil Femení a La Xarxa +.