L’Industrias Santa Coloma, subcampió d’Espanya en categoria Aleví masculí
FS Notícies | 26/06/2022
L’Industrias Santa Coloma va perdre la final davant el Círculo Mercantil e Industrial de Sevilla per 1 a 3, l’amfitrió de la fase final del Campionat d’Espanya.
Industrias Santa Coloma

Subcampions d’Espanya. L’Industrias Santa Coloma s’ha proclamat subcampió d’Espanya després de perdre la final per 1 a 3 davant el Círculo Mercantil e Industrial de Sevilla. El conjunt colomenc va guanyar les semifinals per 4 a 7 davant el campió gallec, l’IES Coruxo, però no ha pogut guanyar la final del Campionat d’Espanya de clubs en la categoria Aleví masculí, que s’ha disputat al Centro Parque Amate de Sevilla.

Pel que fa al partit, el conjunt de Sevilla va obrir llauna del marcador només començar, tot i que l’Industrias Santa Coloma va empatar al minut 7 per mitjà de Marcel. Abans del descans, el Círculo Mercantil e Industrias va marcar l’1 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la represa, tot i els intents del conjunt colomenc, els de Sevilla van establir el definitiu 1 a 3 al minut 28’ guanyat el Campionat d’Espanya.

L’Industrias Santa Coloma posa punt final a una temporada espectacular en què van guanyar la Copa Catalunya de futbol sala.