L’Industrias Santa Coloma remunta i es proclama campiona de Copa Catalunya Aleví masculí
FS Notícies | 19/06/2022
L’Industrias Santa Coloma ha remuntat un 1 a 4 en contra i ha acabat guanyant 6 a 5 contra el Barça.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA
6 - 5
BARÇA
Ot Grau, Javier Guardia, Enrique Vázquez, Alex Delcan, Alberto Navarro, Ivan Lopez, Xavi Torrella, Biel Evar, Héctor Tapias, Teo Domínguez, Marcel Ayats, Aleix de la Fuente i Adrià Cano
BARÇA
Nil García, Joaquim Nebot, Arnau Mas, Eric Martín, Ariel Clemente, Abel Balderas, Nacho Melero, Oscar Ibáñez, Biel Bustamante, David Guerra i Eric C. Samsó

1-3 Alex Delcan (7'); 2-4 Héctor Tapias (12'); 3-4 Alberto Navarro (14'); 4-4 Aleix de la Fuente (14'); 5-5 Alex Delcan (22'); 6-5 Biel Bustamante (24')

0-1 Joaquim Nebot (1'); 0-2 Arnau Mas (3'); 0-3 Nacho Melero (3'); 1-4 Oscar Ibáñez (10); 4-5 Biel Bustamante (14')
Àrbitre principal: Adrià Acero         Àrbitre assistent: Pau Garre

Partit frenètic amb remuntada final. El Pavelló Municipal Can Cases de Martorell ha acollit un dels grans partits d’aquesta 11a Festa del Futbol Català, amb el partit que ha enfrontat l’Industrias Santa Coloma i el Barça de la categoria Aleví masculí. Un autèntic partidàs. Gols, remuntada, emoció, ocasions, aturades… i tot això amb un escenari ple de gom a gom animant en tot moment. Al final, l’Industrias Santa Coloma ha guanyat per 6 a 5 i s’ha endut la Copa Catalunya en un partit que al primer temps perdia per 1 a 4.El Barça marxa al descans per davant del marcador. I és que el conjunt blaugrana ha estat superior en els primers minuts del matx, i al minut 3 ja guanyava 0 a 3 amb les dianes de Joaquim Nebot, d’Oscar Ibáñez i de Nacho Melero. El conjunt colomenc, classificat per a disputar la fase final del Campionat d’Espanya, ha reaccionat i ha escurçat diferències a través d’Alex Delcan. Amb aquest gol, l’Industrias Santa Coloma ha crescut i amb l’afició entregada, han aconseguit empatar a 4. Abans del descans, però, Biel Bustamante ha tornat a posar al Barça per davant (4-5).

A la segona meitat, remuntada i a defensar. L’Industrias Santa Coloma ha tret el caràcter i l’orgull per a remuntar el partit. Amb contundència, intensitat i eficàcia, els colomencs han empatat amb una gran connexió entre Delcan i Tapias i el de la victòria l’ha marcat Teo Domínguez. A partir d’aquí, el Barça ha intentat crear perill davant un Industrias Santa Coloma que ha sabut patir per mantenir el mínim avantatge fins al final.

Tota la informació sobre l’11a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.