L’efectivitat en la definició dona la victòria a Madrid contra la Comunitat Valenciana
El conjunt madrileny s’emporta el triomf per 8 a 2 contra el combinat valencià gràcies a quatre gols en els primers 13 minuts de joc.
MADRID
8 - 2
COMUNITAT VALENCIANA
MADRID
Alejandro Aurrecoechea, Rubén Salcedo, Luís García, Daniel Fernández, Daniel Piñeiro, Juan Mardomingo, Álvaro Madrid, Luis Evangelio, Javier Martínez, Moisés Otero, David Sierra i Álvaro López.
Iván Canto, Enric Pina, Ángel Moreno, Andrés Vidal, Marcos Carillo, Juan Luís Pérez, Jaime Luís Lázaro, Hugo Herrero, Isaac Suescun, Nicolas Boix, Carlos Montserrat i Dario Vidal.
Rubén Salcedo (1-0, 6’); Jorge Pérez (2-0, 9’); Álvaro López (3-0, 12’); Juan Mardomingo (4-0, 13’);Juan Mardomingo (5-2, 28’); Daniel Piñeiro (6-2, 22’); Juan Mardomingo (7-2, 24’); Moisés Otero (8-2, 27’).

Andrés Vidal (4-1, 14’); Isaac Suescun (4-2, 21’);
Javier Fernández Fuentes i Carles Estruch Olivé (àrbitres), i Silvia Serrano Sánchez (cronometradora).

Espectadors: 70 persones, aproximadamente.

Els primers compassos del partit entre Madrid i la Comunitat Valenciana han estat marcats per la igualtat entre ambdós equips i per les poques ocasions de perill. El combinat valencià ha intentat portar el pes de l’encontre davant d’un conjunt madrileny que s’ha trobat còmode defensant a prop de la seva àrea. En un ràpid contraatac fruit d’una pèrdua valenciana, Madrid s’ha avançat en el marcador amb una diana de Rubén Salcedo, que ha definit amb qualitat amb un xut ajustat al pal dret.

Amb el marcador a favor, Madrid ha donat un pas endavant per intentar ampliar diferències. Així ha estat com Jorge Pérez, en una jugada embolicada, ha marcat el 2 a 0 amb un tir sec i ras al minut 9.  La selecció madrilenya ha continuat atacant i Álvaro López, amb un potent xut des de fora de l’àrea, ha ampliat diferències en el marcador. Tanmateix, la Comunitat Valenciana ha respost ràpidament amb una diana d’Andrés Vidal, que ha culminat al primer toc una falta executada per Hugo Herrero.

Els valencians han començat la segona part igual que han finalitzat la primera. Fruit d’una bona jugada col·lectiva, Isaac Suescun ha batut Alejandro Aurrecoechea amb un tir potent que no ha pogut aturar. Amb només dos gols per darrere, la Comunitat Valencia ha cregut en la remuntada i s’ha abocat a l’atac, però Madrid ha trobat la fórmula de frenar els seus atacs.

En una veloç transició ofensiva madrilenya, Juan Mardomingo, amb sang freda, ha batut el porter valencià amb un tir ajustat al pal. Madrid ha sentenciat el xoc amb un contraatac conduït per Daniel Piñeiro que ell mateix ha materialitzat. Quan faltaven sis minuts per al final, Juan Mardomingo, un dels jugadors més actius del duel, s’ha regatejat un defensa i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L’última diana del matx ha estat obra del madrileny Moisés Otero amb un poderós xut des de fora de l’àrea.