L’efectivitat de Castella La Manxa tomba una Canàries sense encert
El combinat manxec mostra la seva versió més letal per derrotar un conjunt canari voluntariós però amb falta de punteria en els metres finals.
CASTELLA LA MANXA
9 - 1
CANÀRIES
Sergiu Joan, Jorge Salcedo, Francisco Sanz, Juan Carlos Pontones, Carlos Martínez, Luis Gómez, Jesús Serrano, Juan Martín, Alejandro Muñoz, Fernando Díaz, Pablo García i Esteban García.
CANÀRIES
Efrén Jiménez, Miguel Rocha, Iván González, Alfredo Lafeé, Álvaro Cabrera, Mateo González, Monir Saghir, Óscar Chillón, Guillermo Martín, Iker Jiménez, Jorge González i Ian Santiago.
Juan Carlos Pontones (1-0, 3’); Fernando Díaz (2-0, 4’; 3-0, 8’); Jorge Salcedo (4-0, 8’); Alejandro Muñoz (5-1, 26’), Carlos Martínez (6-1, 29’; 7-1, 29’); Alejadro Muñoz (8-1, 36’; 9-1, 37’).

Álvaro Cabrera (4-1, 12’).

Iker Jiménez (17’).
Juan José Calvo Mingot i Marcos Rueda Salcedo (àrbitres), i Yolanda Arjona García (cronometradora).

Espectadors: 100 persones, aproximadament.

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos de Castella La Manxa. Quan només s’havien disputat cinc minuts, Juan Carlos Pontones ha marcat un gran gol amb un poderós xut que ha tocat en el travesser abans d’acabar al fons de la xarxa. Un minut més tard, Fernando Díaz ha aprofitat un desajust defensiu de Canàries per ampliar diferències. Malgrat tenir dos gols d’avantatge, el combinat manxec ha seguit atacant i Fernando Díaz ha anotat la segona diana del seu compte particular en finalitzar un vertiginós contraatac.

Castella La Manxa, sense cremar-li la pilota als peus, ha tancat el rival al seu propi camp a través de llargues combinacions. Després de diverses ocasions fallades per poc, Jorge Salcedo, amb un xut ras, ha batut el porter canari Sergi Ioan per marcar la quarta diana del seu equip. El combinat canari ha donat un pas endavant per intentar tornar a tenir opcions de victòria. Així ha estat com ha aconseguit reduir diferències amb un xut de falta ras executat per Álvaro Cabrera.

Després de passar pels vestuaris, Castella La Manxa ha tornat a posar una marxa més amb l’objectiu de deixar el partit encarrilat per la via ràpida. Malgrat això, Canàries ha augmentat la intensitat defensiva i el seu porter ha resultat clau en aturar diversos xuts perillosos. Han aconseguit resistit fins que al minut 26 Alejandro Muñoz ha anotat el 5 a 1 en culminar una gran jugada col·lectiva. A partir d’aquest moment, el bloc canari ha abaixat els braços i Castella La Manxa ho ha aprofitat. Carlos Martínez, amb dos gols en un minut, i Alejandro Muñoz, també amb dues dianes consecutives, han tancat la golejada. Amb aquest triomf, Castella La Manxa se situa com a líder del Grup D.