L’apartat específic de les Seleccions Catalanes de futbol sala
FS Notícies | 23/09/2021
A la pàgina web de l’FCF es pot consultar la planificació d’entrenaments, les convocatòries i totes les notícies relacionades amb les Seleccions Catalanes de futbol sala.
L’apartat específic de les Seleccions Catalanes de futbol sala

Publicades les planificacions d’entrenament. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala publica les planificacions d’entrenaments, per categories, de totes les Seleccions Catalanes de futbol sala a l’apartat específic que es pot consultar a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. A més, dins d’aquest apartat també es podrà consultar l’organigrama de la temporada 2021-2022 de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, les convocatòries de les seleccions així com totes les notícies relacionades amb la quadribarrada. A més, en aquest apartat també es pot trobar l'històric de les darreres tres temporades que s'han disputat tant entrenaments com Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala.

APARTAT ESPECÍFIC DE LES SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA
  • Planificacions d'entrenament
  • Convocatòries
  • Notícies

Pots accedir a l’apartat específic de les Seleccions Catalanes de futbol sala fent clic AQUÍ o bé, seguir els següents passos:

PÀGINA WEB DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL
www.fcf.cat > Seleccions > Futbol Sala

Les Seleccions Catalanes de futbol sala començaran a rodar la setmana vinent. Les primeres a vestir-se de curt seran les Seleccions Catalanes sub 16, masculina i femenina. Les primeres a debutar seran les quadribarrades sub 16 femenina, el diumenge 3 d’octubre a partir de les 18.00 hores, i sota la direcció de Jordi Gay. Després, serà Catalunya sub 16 masculina qui agafarà el relleu a la pista del Pavelló Can Casas de Martorell amb Gerard Pusó al capdavant. 

PRIMERS ENTRENAMENTS SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA
DIA HORARI CATEGORIA LLOC
Diumenge, 3 d'octubre de 2021 18.00 - 19.30 hores Sub 16 femenina Martorell
19.30 - 21.00 hores Sub 16 masculina Martorell

El dilluns, 4 d’octubre de 2021, serà el torn per les Seleccions Catalanes sub 19, masculina i femenina, que es posaran la granota de treball al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. A partir de les 20.00 hores, la sub 19 femenina, sota les ordres de Jordi Barrero, duran a terme la primera sessió mentre que, a partir de les 21.30 hores, Rubén González agafarà el timó de la sub 19 masculina.

PRIMERS ENTRENAMENTS SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA
DIA HORA CATEGORIA LLOC
Dilluns, 4 d'octubre de 2021 20.00 - 21.30 hores Sub 19 femenina Cervelló
21.30 - 23.00 hores Sub 19 masculina Cervelló

Per a consultar les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala, pots accedir fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.