L'AE Les Corts UBAE venç 0 a 3 i s'endú la Copa Catalunya Cadet femenina de futbol sala
FS Notícies | 10/06/2023
L'AE Les Corts UBAE ha guanyat 0 a 3 davant el Futsal Cartonajes Pans Mataró CE i es proclama campiona de la Copa Catalunya Cadet femenina de futbol sala.

FUTSAL CARTONAJES PANS MATARÓ CE
0 - 3
AE LES CORTS UBAE
Mar González, Ariadna Gimeno, Lucia Suso, Rut Salva, Kira Mendez, Amparo Cuñat, Elsa Pulido, Nora Nabona, Ariadna Sobrino, Júlia Fernandez i Kenya Hernandez
Ona Fernández, Laura Romeo, Clàudia Prades, Nur Cazeneuve, Clàudia Boixeda, Sílvia Cuartero, Victòria Ramírez, Paola Ríos, Ainara Amador, Alba Rios, Júlia Abad i Sara Ishizuka

0-1  Elsa Pulido (p.p.) (1'); 0-2 Victòria Ramírez (29'); 0-3 Sílvia Cuartero (35')
Daniel Hurtado Cano

La final es decideix a la segona part. L'AE Les Corts UBAE s'ha proclamat campiona de la Copa Catalunya Cadet femenina de futbol sala després de guanyar 0 a 3 davant el Futsal Cartonajes Pans Mataró CE en un partit que s'ha decidit a la segona meitat, ja que al descans l'avantatge era mínim. El Pavelló Municipal Can Cases de Martorell s'ha vestit de gala per a rebre la final de la categoria Cadet femení amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF, José Miguel Calle.

El partit s'ha posat de cara per a l'AE Les Corts UBAE quan, només començar el matx i en pròpia porteria, han obert la llauna del marcador. Tot i això, les de Mataró no s'ha desfet i ambdós conjunts han tingut oportunitats per marcar. El resultat no s'ha mogut fins que, al minut 29', Victòria Ramírez ha marcat el segon i, poc després, amb una gran acció individual, Sílvia Cuartero ha ampliat diferències. El Futsal Cartonajes Pans Mataró CE ho ha provat amb portera-jugadora sense èxit i al final, la victòria se l'ha endut les mamuts.

Tota la informació sobre la 12a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.