L'11a Convenció de Clubs de Futbol Sala torna al format presencial
FS Notícies | 26/05/2022
Després de dos anys telemàtics, la celebració de la Convenció de Clubs de Futbol Sala torna a ser presencial. Es celebrarà aquest proper dissabte 28 de maig a l’Escola Catalana de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.
L'11a Convenció de Clubs de Futbol Sala torna al format presencial

Arriba la Convenció de Clubs de Futbol Sala. Una vegada la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, el passat 26 d’abril, i també la Comissió Executiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, a la seva reunió celebrada el 25 d’abril, va prendre l’acord, queda convocada la Convenció de Clubs de Futbol Sala, en sessió ordinària, pel proper dissabte 28 de maig, a les 9.30 hores, en primera convocatòria, i a les 10.00 hores en segona, a l’Escola Catalana de l’Esport (C/ Sant Mateu, 27-37. 08950 Esplugues de Llobregat).

L’ordre del dia per la Convenció Ordinària de Clubs de Futbol Sala és el següent:

ORDRE DEL DIA - 11a CONVENCIÓ DE CLUBS DE FUTBOL SALA
1. Activitats de la temporada 2021-2022
2. Tancament de l'exercici econòmic 2021
3. Pressupost de la Lliga Catalana de Futbol Sala 2022
4. Pla General d'Actuació
  4.1  Campionat de Catalunya de Futbol Sala
  4.2  Copa Catalunya de Futbol Sala
  4.3  Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala
  4.4  Fase Final de Prebejamí i Miniprebenjamí de Futbol Sala
5. Propostes presentades pels assembleistes en temps i forma

Tota la informació sobre la Convenció Ordinària de Clubs de Futbol Sala 2022 està disponible al web federatiu de l’FCF, la qual es pot consultar fent clic AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.