Horari unificat en l’última jornada de Tercera Catalana a la província de Barcelona
F. Amateur | 10/06/2022
Els partits corresponents als Grups 5, 10, 11 i 12 de la Tercera Catalana tindran horari unificat en l’últim cap de setmana de competició.
Horari unificat en l’última jornada de Tercera Catalana a la província de Barcelona

Per acord del Comitè Jurisdiccional de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Futbol, i en aplicació del que preveu l’article 260, apartat g), del Reglament General, s’ha informat als clubs interessats i als que poguessin estar indirectament afectats -per exemple, en evitar coincidències-, dels horaris establerts pels partits de la darrera jornada de competició oficial dels grups de la Tercera Catalana i de la província de Barcelona que finalitzen la competició el proper diumenge 12 de juny.

Els dies i les hores dels partits són els següents:

CATEGORIA GRUPS DIA HORA
Tercera Catalana 5 11 de juny 17.00
Tercera Catalana 10 12 de juny 18.00
Tercera Catalana 11 11 de juny 18.30
Tercera Catalana 12 12 de juny 12.00

Els clubs que disputin enfrontaments el resultat dels quals no tingui influència en els llocs d’ascens o descens no seran modificats. Només s’unificaran els horaris d’aquells partits que afectin directament a la classificació, una vegada que ja s’han jugat els partits del cap de setmana del 4 i 5 de juny.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.