Galícia femení guanya 0 a 2 davant Extremadura i suma tres punts del Grup A
FS Notícies | 11/04/2022
Galícia ha guanyat 0 a 2 davant Extremadura en un partit molt igualat i que s'ha disputat al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.
EXTREMADURA
0 - 2
GALÍCIA
EXTREMADURA
Natalia Díaz, Liselle Yeney, Carla Polo, Alba Esteban, Marta Toribio, Carmen Sánchez, Saray García, Paula Trenado, Irene Sevilla, Aurora Campos, Carla Chavez i Carla Vadillo
GALÍCIA
Estela Fernández, Daniela Rodríguez, Andrea Dapia, Ángela Blanco, Emma Gandoy, Sara Couso, Candela Fernández, Lara Nieto, Lia Ayestarán, Nuria Pascual, Lola Muñoz i Anxela Fernández

0-1 Lia Ayestarán (10'); 0-2 Emma Gandoy (26')
Àrbitres principals: Olav Fernández i Oscar Moreno         Àrbitre assistent: Francisco Javier Giménez

La Selecció de Galícia femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 2 davant Extremadura i suma tres punts que col·loquen al capdavant de la classificació amb els mateixos punts que Andalusia, que ha guanyat 3 a 0 davant l'Aragó, en un partit que s'ha disputat al Pavelló Sant Jordi de Torrdembarra

Un partit on hi han hagut clares ocasions per ambdós equips, però ha estat l’equip visitant qui ha marcat l’únic gol de la primera part al minut 6. Encara que el partit semblava que agafava forma per Galícia, les extremenyes no ho volien posar gens fàcil, i han donat la cara amb varies ocasions clares de gol, en els minuts posteriors al gol però sense poder alterar l’electrònic.

A la segona part, Galícia ha tingut el control del partit mentre que Extremadura ha anat augmentant la intensitat defensiva i, fins i tot, ha pogut empatar el matx. Entre el desencert i la fortuna de la portera visitant, finalment han estat les gallegues qui han sentenciat amb el 0 a 2 definitiu.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.