La Selecció femenina d'Andalusia aconsegueix la primera victòria del Grup A
FS Notícies | 11/04/2022
Andalusia ha guanyat 3 a 0 davant l'Aragó i es col·loca líder del Grup A en un partit que s'ha disputat al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.
ANDALUSIA
3 - 0
ARAGÓ
ANDALUSIA
Victoria Pulido, Maria Carrasco, Paula Rodríguez, Nayara García, Ana Isabel Alarcón, Paula Gongora, Carmen Pozo, María Maldonado, Ana Maldonado, Sheila Silva, Carmen Maldonado i Pilar Navarrete
ARAGÓ
Maria Solans, Pilar Castel, Patrícia Aznarez, Paula Iñiguez, Hanna Solsona, Julia Vallespin, Carolina Ledesme, Belen Mediavilla, Paula Ruiz, Andrea Monteagudo, Lucia Celimendeiz i Maria Mallor
1-0 Maria Maldonado (16'); 2-0 Maria Maldonado (18'); 3-0 Ana Isabel Alarcón (24')

Àrbitres principals: Guillem Alonso i Hugo Pérez-Porro       Àrbitre assistent: Francisco Javier Giménez

Andalusia i Aragó han disputat el primer partit de la categoria Infantil femení del Grup A al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra

Primera part molt igualada on semblava que cap equip volia tenir el control del partit, amb anades i tornades, però amb cap ocasió clara per materialitzar i avançar-se al partit. Andalusia ha tingut les oportunitats més clares al final del primer temps, però el marcador no s'ha mogut.

A la segona part ha començat com ha acabat la primera, Andalusia volent el control del partit, tenint durant el primer minut, la primera ocasió i materialitzant el primer gol del partit. Han mantingut aquesta dinàmica, el que ha originat que als pocs minuts, caiguès el segon.

Aragó ha estat intentant tenir la pilota i sortir jugant per arribar a l’àrea contraria però li ha estat impossible, i en una pèrdua, Ana Isabel Alarcón ha establert el definitiu 3 a 0.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.