Extremadura supera a Balears en un partit frenètic
La Selecció d'Extremadura ha guanyat en el seu primer partit contra la Selecció Balear en un encontre que ha estat molt disputat i competit.
BALEARS
1 - 2
EXTREMADURA
BALEARS
Antonio Fuentes, Adrián López, Antonio Martín, Asier Barture, Carlos Martín, David Nogales, Antoni Riera, Jorge García, Lluis Feliu, Nil Tent, Sergi Oliver i Francisco Serra.
EXTREMADURA
Ángel del Campo, Juan Pérez, Víctor Antúnez, Víctor García, Carlos Ruiz, José Rodríguez, Maymoune Haida, Iván Arjona, Pablo Rodríguez, Carlos Martín, Santiago Torrejón i Borja Peinado.
Lluis Feliu (1-0, 12’).

Carlos Martín (1-1, 23’); Maymoune Haida (1-2, 34’).
TARGETES GROGUES
José Rodríguez (9’); Ángel del Campo (9’); Iván Arjona (22’); Maymoune Haida (36’).

David Nogales (36’).
Adrià Galí Pallejà i Óscar Moreno Teba (àrbitres), i Sonia Aguilar Miranda (cronometradora).

Espectadors: 50 persones, aproximadament.

La Selecció d’Extremadura ha iniciat el Campionat d’Espanya Infantil de Seleccions Territorials amb victòria per 1 gols a 2 davant Balears, aquest matí al Pavelló Municipal de Puigcerdà. Així doncs, el combinat extremeny ha aconseguit els seus primers tres punts al Grup A. Els seus gols han estat obra de Carlos Martín i Maymoune Haida; mentre que per la Selecció de Balears ha anotat Lluis Feliu, en un encontre que ha estat molt competit. El ritme inicial del duel ha estat frenètic, amb ocasions per ambdós bàndols i intensitat en totes les disputes de la pilota. Les dues Seleccions han fet gala d’un joc molt vertical amb pivot i les oportunitats i els contraatacs s’han succeït.

Per la seva part, Pablo Rodríguez ha pogut avançar Extremadura en dues ocasions. Primer, amb un xut que ha sortit lleugerament desviat i després en un contraatac que ha aturat Antonio Fuentes. Balears ha tingut la seva a les botes de Toni Martín, en una falta a la frontal de l’àrea que ha aturat notablement Ángel del Campo. Després que Carlos Ruiz salvés sota pals un xut balear, els illencs han robat la pilota a primera línia i Lluis Feliu ha aconseguit fer el primer per a la seva Selecció després d’una paret amb Adrián López. El ritme del matx no ha baixat ni molt menys, i la Selecció Balear ha pogut posar el 2 a 0 en una bona combinació que Nil Tent no ha pogut materialitzar. Inexplicablement, s’ha arribat amb aquest resultat al descans.

En la segona part, les dues Seleccions no han acusat l’esforç de la primera i han continuat buscant el gol en seguides transicions. Prova d’això, ha arribat l’empat en una bona combinació d’Extremadura. Maymoune Haida ha cedit a Carlos Martín, que ha marcat al segon pal. El conjunt balear ha reaccionat amb un xut al pal de falta de Toni Martín i per l’altra banda, ha replicat Carlos Martín una altra vegada al segon pal, però en aquesta ocasió sí que ha pogut aturar Francisco Serra. La tensió ha pujat amb els minuts finals, ja que les dues Seleccions n’eren conscients de la importància d’una victòria. I, en una jugada individual del jugador més actiu d’Extremadura, Carlos Martín, ha marxat d’un contrari i ha assistit perquè Maymoune Haida fes l’1 a 2 definitiu. La Selecció Balear no s’ha rendit i ha disposat d’una triple ocasió que han refusat entre Ángel del Campo i la defensa sota pals. Balears ha apostat pel porter-jugador a l’últim minut, però no ha trobat el gol de l’empat. La Selecció d’Extremadura debuta amb victòria i s’emporta els seus primers tres punts al Grup A.