Empat entre la Selecció Cadet i Melilla que li dona la classificació per a les semifinals
F. Platja | 20/07/2019
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja empata 5 a 5 contra un combatiu rival i obté el passi per a les semifinals del Campionat d’Espanya.

5 - 5
MELILLA
Héctor Fernández, Pau Urbano, Adam Ouaaliti, Aleix Curiel, Juan Pedro Bravo, Joel Castillo, Pol Britos, Mauro Galli, Cristian Rodríguez, Marc López, Óscar Gesti i Yong Cheng.
MELILLA
Eric Requena, Álvaro García, Marouane Zakour, Ismail El Atmani, Mohamed Benali, Nordin Al Lal, Daniel Calatrava, Pablo González, Yusef Ben Mimón, Yunes Ben Mimón, Ilies Hamed i Mohamed Boutaybi.
Cristian Rodríguez (1-0, 4’); Joel Castillo (2-1, 10’); Cristian Rodríguez (3-1, 14’; 4-1, 19’); Juan Pedro Bravo (5-4, 29').

Nordin Al Lal (1-1, 7’); Ilies Hamed (4-2, 20’); Ismail El Atmani (4-3, 24’); Marouane Zakour (4-4, 22’); Álvaro García (5-5, 32’).
Aleix Curiel (26’).

Marouane Zakour (16’).
TARGETES VERMELLES

Eric Requena (9’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja ha empatat a 5 contra Melilla en un vibrant partit i s’ha classificat per a les semifinals com a segon classificat, on s’enfrontarà a Extremadura aquesta tarda a les 17.00 hores. El combinat d’Àlex Borrego s’ha avançat en el marcador al minut 4 gràcies a una diana de Cristian Rodríguez, que ha batut el porter de Melilla amb un tir sec. Tres minuts més tard, però, Melilla ha empatat mitjançant un tir ajustat al pal de Nordin Al Lal. En la posterior jugada, el porter de Melilla Eric Requena ha estat expulsat per cometre un penal sobre Joel Castillo, qui ha fallat la pena màxima. Malgrat això, s’ha refet de la seva errada anotant un minut després aprofitant un refús de Marc López.

El segon quart ha començat de la millor manera possible per als catalans. Després de diversos intents fallits, Cristian Rodríguez ha ampliat diferències amb una espectacular xilena. I, tot seguit, el mateix Rodríguez, en una descomunal acció individual de força i valentia, ha marcat el 4 a 1 amb un xut ajustat al pal que el porter de Melilla no ha pogut aturar. Malgrat aquests dos gols consecutius de la Catalana, el combinat de Melilla, amb molta qualitat tècnica, no s’ha arronsat i ha continuat atacant. Així doncs, Ilies Hamed, a falta de pocs minuts per a la conclusió del segon període, ha retallat diferències convertint una falta.

Tan sols començar el darrer quart, Melilla s’ha col·locat a només un gol gràcies una fantàstica volea des del mig del camp d’Ismail El  Atmani i, a continuació, Marouane Zakour  ha anivellat de nou l’encontre amb un xut creuat. Amb 4-4 el partit ha tornat a començar novament. La Selecció ha portat la iniciativa en el joc contra un sòlid rival que s’ha defensat amb solvència i ha generat perill a pilota aturada. Fruit de la seva insistència, Catalunya ha trobat el premi que desitjava gràcies a una diana de murri de Juan Pedro Bravo. Malgrat això, Melilla no s’ha rendit i Álvaro García ha marcat del definitiu 5-5 quan faltaven quatre minuts per al final. Així doncs, Catalunya jugarà aquesta tarda les semifinals contra Extremadura a les 17.00 hores.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.