El Futsal Inlingua Mataró i l’AE Penyes Esplugues, campiones de Catalunya Infantil i Cadet femení
FS Notícies | 21/05/2022
El Futsal Inlingua Mataró ha guanyat 2 a 0 davant l'AE Les Corts UBAE, de l’Infantil femení; mentre que l’AE Penya Esplugues s’ha imposat 5 a 1 davant l’AE Les Corts UBAE, de la Cadet femení.

Campiones de Catalunya. La Televisió de l’FCF ha emès aquesta tarda les finals del Campionat de Catalunya Infantil femení i Cadet femení disputades al Pavelló Municipal María Victor de Palau-Solità i Plegamans. En la categoria Infantil femení, el Futsal Inlingua Mataró ha guanyat 2 a 0 a l'AE Les Corts UBAE; mentre que en la categoria Cadet femení, l’AE Penya Esplugues s’ha proclamat campionat de Catalunya després de vèncer 5 a 1 davant l’AE Les Corts UBAE.

Futsal Inlingua Mataró – AE Les Corts UBAE | Final Campionat Catalunya Infantil femení

Màxima igualtat en la gran final del Campionat de Catalunya Infantil femení entre el Futsal Inlingua Mataró i l’AE Les Corts UBAE, amb poques ocasions de gol en què les de Mataró han tingut la possessió de la pilota i les mamuts han intentat crear perill al contraatac. La llauna del marcador l’ha obert la capitana Rut Salva al minut 5 quan, després d’una gran recuperació a primera línia de pressió, ha retallat la sortida de la portera i ha marcat l’1 a 0. Un resultat que les de Mataró han sabut defensar fins al final de la primera part.

Amb tot obert, el guió de la represa ha estat similar. El Futsal Inlingua Mataró ha tingut oportunitat per ampliar diferències, tot i que l’AE Les Corts també ha enviat dues pilotes al pal amb xuts de Victòria Ramírez i de Clàudia Prades. Al final, però, s’ha arribat amb l’1 a 0 fins als instants finals mantenint l’emoció fins que, als darrers segons de partit, Elsa Pulido ha conduït la pilota de costat a costat per marcar i establir el definitiu 2 a 0.

AE Penya Esplugues – AE Les Corts UBAE | Final Campionat Catalunya Cadet femení

L’AE Penya Esplugues colpeja primer i l’AE Les Corts UBAE escurça diferències. La gran final del Campionat de Catalunya en la categoria Cadet femení ha començat amb màxima igualtat, amb molt respecte per intentar evitar errades. La primera clara ocasió l’ha tingut Paloma amb un fort xut i, a la segona clara oportunitat, Danna ha obert la llauna del marcador al minut 10 després d’aprofitar una gran acció personal de Lara. I, poc després, el segon. Acció de córner que la mateixa Danna ha aprofitat per marcar el segon. Quan tot semblava que acabaria així els primers 25 minuts, de falta directa, Carla López ha escurçat diferències i, fins i tot, Silvia Cuartero ha tingut l’empat, però el marcador ja no s’ha mogut més.

I només començar la segona part, gol de l’AE Penya Esplugues. Conducció pel costat dret d’Ainara Amador i gol de Nerea Nuño. Gol psicològic que ho ha aprofitat l’AE Penya Esplugues per portar el partit als seus dominis i amb un doblet de Paloma, ha sentenciat el partit amb el 5 a 1. L’AE Les Corts UBAE ho ha provat amb portera-jugadora sense èxit, tot i una pilota al pal d’Abril Benito. Al final, victòria per 5 a 1 i Campionat de Catalunya per l’AE Penya Esplugues.

Aquest diumenge, a partir de les 12.00 hores, i en directe per l’FCF TV, el CEFS Sant Joan de Vilassar i el FS Pallejà disputaran la final del Campionat de Catalunya Benjamí mixt.