El Dia de l’Entrenador i de l'Entrenadora serà una jornada de 5 hores de formació contínua vàlida per a l’obtenció del Certificat d’Actualització i Reciclatge
Notícies Generals | 06/11/2023
Aquest certificat, que requereix 15 hores totals de formació, serà obligatori per a tots els tècnics a partir de la temporada 2025-2026.
El Dia de l’Entrenador i de l'Entrenadora serà una jornada de 5 hores de formació contínua vàlida per a l’obtenció del Certificat d’Actualització i Reciclatge

El pròxim divendres 17 de novembre tindrà lloc l’11a edició del Dia de l’Entrenador i de l'Entrenadora a l’Hotel Melià de Sitges. Aquesta jornada, que comptarà amb ponents de luxe ja confirmats com el tècnic de la UD Las Palmas, Francesc Xavier Garcia Pimienta, i el director esportiu del RCD Espanyol, Fran Garagarza, és una jornada de 5 hores de formació continuada habilitada per a l’obtenció del Certificat d’Actualització i Reciclatge expedit per l'Escola Nacional d'Entrenadors de l'RFEF.

Aquest certificat és un dels requisits establerts per a disposar de llicència d’entrenador i entrenadora a partir de la temporada 2025-2026. Tots els entrenadors i tècnics hauran d’acreditar 15 hores totals de formació continuada cada tres anys. Tots aquells que ho desitgin i compleixin amb els requisits establerts, podran inscriure's com a re-avaluadors des de la plataforma de formació de l'RFEF. En cas de tenir la llicència UEFA caducada, és obligatori disposar del Certificat d’Actualització i Reciclatge des d’aquesta mateixa temporada. El director de l’Àrea Técnica de l’FCF, Israel López, explica breument en què consisteix la reavaluació i l'habilitació de 5 hores de formació continuada en el Dia de l'Entrenador i de l'Entrenadora pel Certificat d’Actualització i Reciclatge en el següent vídeo.

Aconsegueix la teva entrada en un sol clic

Gràcies a la col·laboració entre l’FCF i l'RFEF, la inscripció al Dia de l’Entrenador i de l'Entrenadora és gratuïta per a tots els públics, però cal realitzar un pagament de 10€ en concepte de RESERVA DE PLAÇA. Aquest import de 10€ serà retornat de manera íntegra en cas d’assistència a l’11è Dia de l’Entrenador i de l'Entrenadora.

Si vols assistir, fes clic AQUÍ o al següent enllaç:

INSCRIU-TE AL DIA DE L'ENTRENADOR I DE L'ENTRENADORA AQUÍ

Consulta tota la informació respecte a l'11a edició del Dia de l'Entrenador i de l'Entrenadora fent clic AQUÍ.

INFORMACIÓ DIA DE L'ENTRENADOR I DE L'ENTRENADORA AQUÍ

Aquest esdeveniment, organitzat pel Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’Escola d’Entrenadors de l’FCF, aglutina en una tarda, una jornada formativa amb ponències i taules rodones de destacats tècnics i exjugadors de primer nivell, juntament amb el reconeixement a entrenadors catalans que han tingut algun èxit destacat durant la temporada passada.

En cas de tenir algun problema en la inscripció o per resoldre qualsevol dubte contacteu a federats@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.