11è Dia de l'Entrenador/a

Benvinguts i benvingudes a la 11a Edició del Dia de l’Entrenador/a que se celebrarà a l’Hotel Melià de Sitges el 17 de novembre de 2023.

Aquest any comptem amb un cartell ple de ponències de primer nivell que anirem descobrint de mica en mica en funció que s’acosti la data.

Gràcies a la col·laboració entre l’FCF i la RFEF la inscripció al Dia de l’Entrenador és gratuïta per a tots els públics, però cal realitzar un pagament de 10€ en concepte de reserva de plaça. Aquest import de 10€ serà retornat de manera íntegra en cas d’assistència a l’11è Dia de l’Entrenador.

Enguany el Dia de l'Entrenador ha estat habilitat com a una jornada de 5 hores de formació continuada, vàlida per a l'obtenció del Certificat d'Actualització i Reciclatge expedit per l'Escola Nacional d'Entrenadors de l'RFEF.

Així doncs, tots els entrenadors/es i tècnics/ques que ho desitgin i compleixin amb els requisits establerts, podran inscriure's com a re-avaluadors des de la plataforma de formació de la RFEF.

És important tenir en compte que, en cas de voler assistir com re-avaluador/a, no es pot fer la inscripció a la plataforma "ON Formación" fins haver completat primer la inscripció i haver pagat la reserva de plaça reemborsable.

Els menors de 16 anys que vulguin assistir al Dia de l'Entrenador han de venir acompanyats d'un tutor legal.

En cas de tenir algun problema en la inscripció o per resoldre qualsevol dubte contacteu a federats@fcf.cat.

 
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.