El CN Caldes FS femení es troba només a un pas de l'elit
FS Notícies | 19/07/2020
La victòria del CN Caldes FS contra el Joventut d'Elx FS deixa al CN Caldes FS només a un pas per aconseguir una plaça a la màxima categoria estatal. Les catalanes s'ho jugaran tot el proper 25 de juliol, contra l'Inter Sala Promesas.

Primera eliminatòria superada. El CN Caldes FS femení ha aconseguit donar el primer pas per fer història després d'aconseguir la victòria en la primera eliminatòria del play-off d'ascens a la 1a divisió Nacional femenina de futbol sala.

Les de Caldes de Montbui van disputar el primer partit ahir, dissabte 18 de juliol de 2020, a Penyíscola, contra el Joventut d'Elx FS. Un partit on les catalanes es van avançar en el marcador en el minut 10, mitjançant un gol d'Adriana. Però, a falta de 14 minuts pel final, les alacantines van aconseguir l'empat, amb el que es va arribar al xiulet final.

La igualtat d'ambdós conjunts va obligar a disputar la pròrroga, on el cansament degut a l'esforç de les jugadores es va veure reflectit, però el CN Caldes FS va treure forces per aconseguir, a pocs segons pel final, un gol que val or. D'aquesta manera, amb l'1 a 2, les noies dirigides pel Javi Reyes i la Frida Mateu han fet el primer gran pas.