Catalunya sub 10 femení de futbol sala fa història i guanya el primer Campionat d’Espanya
FS Notícies | 12/05/2024
La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha guanyat 4 a 2 davant Andalusia i es proclama campiona d’Espanya.

4 - 2
ANDALUSIA
Paula Caballe, Daniela Fernández, Eden Vilches, Isabel Pozo, Emma Ruiz, Daniela Secades, Lia Fraile, Abril Jozan, Jana García, Celma Vallet, Laia García i Carla Anglade
ANDALUSIA
Daniela Lázaro, Valentina García, Elsa Guerrero, Nora Ramzi, Natalia Gutiérrez, Emeli Gutiérrez, Carla Maturana, Alejandra Fernández, Marina Portillo, Naima Morón, Carmen Peralbo i Johana Brenes
1-0 Daniela Secades (2'); 2-0 Laia García (6'); 3-0 Abril Jozán (10'); 4-1 Abril Jozán (16')

3-1 Valentina García (12'); 4-2 Marina Portillo (19')
Àrbitres principals: Mouna Talidi i Adrián Gonzalez       Àrbitre assitent: Carlos Moreno

Història del futbol sala. La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha guanyat 4 a 2 davant Andalusia i s’ha proclamat campiona d’Espanya en el primer Campionat sub 10 femení de la història. Una final en què Catalunya ha estat superior des de l’inici amb una exhibició de caràcter, d’entrega, de compromís i d’orgull d’unes jugadores catalanes que, una vegada més, han demostrat el gran estat de salut del futbol sala català. De present, i de futur. Una final on Catalunya ja guanyava 3 a 1 al descans i que a la represa ha sabut mantenir l’avantatge amb un joc vistós, alegre, ofensiu i amb una maduresa impròpia per a l’edat que tenen. 4 a 2 final i celebració de Catalunya al P. M. Villafontana de Móstoles.

Gols a la primera meitat. I és que Catalunya ha començat de forma espectacular la final del Campionat d’Espanya. Una recuperació d’Abril Jozán, una de les jugadores destacades del Campionat d’Espanya, l’ha aprofitat Daniela Secades per obrir la llauna del marcador. I, sense temps de reacció, Laia Garcia ha aprofitat un rebot de la portera per marcar el 2 a 0. Catalunya, tot i el marcador a favor, ha continuat atacant i pressionant a Andalusia, que s’ha quedat sense idees en atac. Amb aquest escenari, Catalunya ha transformat la superioritat amb el 3 a 0. Un contraatac que Abril ha materialitzat amb gol. L’única errada en sortida de pilota de les quadribarrades durant la primera part, Andalusia l’ha aprofitat per marcar el 3 a 1, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat igual que la primera, amb gol. Una recuperació a mitja pista d’Abril Jozán, l’ha convertit amb el 4 a 1. Andalusia, però, i d’estratègia, s’ha tornat a col·locar a dos gols després d’una diana d’estratègia. Tot i això, Catalunya ha sabut jugar amb el marcador, amb serenitat, buscant sempre porteria rival i en cap moment ha vist perillar la victòria. Gran espectacle de futbol sala i una gran exhibició de lluita, d’entrega, de sacrifici i, sobretot, d’alegria i d’il·lusió per endur-se el primer Campionat d’Espanya sub 10 femení de la història.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.