El cinquè partit decideix al Barça Lassa, com a nou campió de l’LNFS
FS Notícies | 22/06/2019
Sis anys després, el Barça Lassa reconquereix el títol de lliga, contra El Pozo, aconseguin-t’ho en el cinquè i definitiu partit de la final, amb un Palau Blaugrana que ha registrat un ple absolut.
FC Barcelona

Un títol per a la història. El Barça Lassa i El Pozo han arribat al cinquè i definitiu partit dels play-offs pel títol de lliga. Un partit determinant per conèixer al nou campió i que s’ha celebrat, aquest dissabte 22 de juny, en un Palau Blaugrana que ha exhaurit totes les entrades. Els jugadors d'Andreu Plaza s'han proclamat campions de lliga després de derrotar els murcians per 3 gols a 2 i han aixecat el quart campionat domèstic de la seva història.

El duel arribava amb l'etiqueta de caixa o faixa decisiu, i no ha decebut. Els blaugrana, empentats per un Palau que no ha parat d'animar durant els quaranta minuts, s'han avançat al minut 5 de la primera meitat amb un gol d'Esquerdinha a la sortida d'un córner servit per Adolfo (1-0), una diana que ha servit als catalans per marxar al descans amb la victòria momentània.

A la represa, el Barça ha continuat amb l'accelerador ben premut i ha sacsejat el cinquè partit amb dos gols gairebé consecutius del capità blaugrana, Sergio Lozano, un al minut 5 de la segona meitat (2-0) i un altre al minut 8, després d'una jugada individual espectacular amb què Lozano ha fet pujar el 3 a 0 al lluminós.

Obligats a reaccionar per poder retornar al camí de la victòria, els murcians han sortit de cinc quan quedaven 10 minuts perquè el cronòmetre dictés sentència, una aposta ofensiva que ha permès als de Diego Giustozzi retallar distàncies al minut 35 de partit, amb un gol d'Andresito (3-1). El mateix Andresito ha marcat el 3 a 2 quan només quedaven 3 segons perquè sonés la botzina, però els blaugrana ja tenien gran part de títol de lliga a la butxaca i l'han pogut materialitzar en un Palau que ha explotat de joia amb el quart títol de lliga de la història del club català.

A aquest partit decisiu hi ha hagut representació federativa per part del directiu de l’FCF i de l’LCFS, Juan Carlos Hueto; pel directiu de l’FCF, Rossend Abella i pel cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez.